Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. február 2015

Tip redakcie: TWIN-SET Simona Barbieri jar/leto 2015

Vyberáme pre vás butiky, ktoré nás svojími kolekciami na aktuálnu sezónu výnimočne zaujali. Talianska značka TWIN-SET Simona Barbieri predstavuje spojenie zvodnej elegancie a talianskeho krajčírskeho umenia.

Tip redakcie: TWIN-SET Simona Barbieri jar/leto 2015

15.2.2015

Vyberáme pre vás butiky, ktoré nás svojími kolekciami na aktuálnu sezónu výnimočne zaujali. Talianska značka TWIN-SET Simona Barbieri predstavuje spojenie zvodnej elegancie a talianskeho krajčírskeho umenia. Na sezónu jar/leto 2015 pripravila kolekciu, ktorá vás prenesie do kreatívneho sveta s nádychom nostalgie. Kvetinové explózie, romantika a kontrasty sú jeho protagonistami.

Tisícky podôb a premien ženy sa stali predmetom skúmania značky TWIN-SET Simona Barbieri. V kolekcii jar-leto 2015 sa pohráva s vzrušujúcimi florálnymi motívmi, ktoré ladí s úžasnou eleganciou. Dynamiku vnášajú do kolekcie aj kombinácie prirodzených odtieňov s harmonicky kontrastujúcimi výraznými tónmi. Rovnako dôležité je aj kvalitné spracovanie a výber materiálov s úplne novými povrchovými efektmi.

1_twin-set_40731_01_085_C

Hlavnou hviezdou farebnej škály je biela v rôznych odtieňoch, od úplne čistej po krémovú. Bielu dopĺňa tmavá sivá a nugátová, vytvárajúc univerzálne outfity na akúkoľvek príležitosť a ktorúkoľvek dennú i nočnú hodinu. Elegantnejšie spojenia sa objavujú v grafických motívoch s čiernou a šedo bielou alebo s ikonickou a romantickou kvetinovou potlačou. Výnimočnú atmosféra vnášajú do kolekcie odtieni polnočnej modrej, čierna alebo teplejšia sivo-hnedá alternatíva vyznievajúca ešte módnejšie. Kvalitné materiály dotvárajú dokonalý vzhľad a eleganciu každého pohybu. Zlaté prvky a farba divých makov pomáhajú v spojení s béžovou zdôrazniť kontrasty.

2_twin-set_campagne_Coll_PE15_Pagina_05

Z materiálov prevládajú predovšetkým prírodné tkaniny, žoržet, mušelín, viskóza, bavlna, hodváb, plátno, ľahké vlákna v kombinácii s bavlnou, ľanom a viskózou. Kolekciu oživuje množstvo efektných doplňujúcich materiálov a ich spracovanie: 3D reliéfy, žakárové efekty, aplikácie, flitre, makramé, čipka, organza, striedanie lesklej a matnej, priesvitné prvky, všetko v dokonalom súlade. Nechýbajú efekty brokátu a výšivky, ktoré kontrastujú s modernými materiálmi ako je strečová bavlna a neopren.

3_twin-set_campagna_PRECOLL_HIGH_2-1

Kvety sú bezpochýb najväčšími múzami kolekcie: v ostrých líniách alebo v štýle akvarelu, nájdeme ich skryté v dvojtónových vzoroch, v romantickom prevedení ako celoplošný vzor na mini šatách, nohaviciach a topoch, ako makrá na pleteninách, ako plastický vzor na balónových sukniach, ako zdobenie dlhých retro šiat alebo v luxusnej kombinácii s ozdobným lemovaním.

4_twin-set_campagne_Coll_PE15_Pagina_06

Najmodernejšia dĺžka pracuje so sofistikovanými širokými nohavicami po lýtka a šatami po členky. Objemy sú aktérmi vo veľkej hre kontrastov, ktoré pôsobia vždy elegantne a veľmi súčasne: hrubo pletené svetre sa vznášajú nad voľnými sukňami, ktoré splývajú popri tele, šaty kopírujú siluetu a kratšie, obtiahnuté i voľné nohavice dopĺňajú kolekciu o mestského ducha. Je tu priestor pre topy s volánmi, zdobením i peplum, široké sukne alebo vzdušné pletené oblečenie s riasením, vhodné na mnohé príležitosti. Sloboda vo vyjadrení vlastnej osobitosti a vkusu sa viaže s konceptom slobody pohybu a pohodlím.

6_twin-set_140731_03_015_D

Vrchné oblečenie s ľahkosťou interpretuje súčasné trendy. Nájdeme tu napríklad aj obojstranné bundy alebo žoržetové bundy bez podšívky aj vo verzii s potlačou kvetov, vhodné do práce aj na voľný čas. Pohodlné pletené oblečenie pozostáva z originálnych kúskov z bavlny a ľanu v kombinácii s čipkou a ručnými výšivkami. Predstavuje dlhé kardigany, ktoré sa nosia tón na tóne, ľahké presvitné svetre a pulóvre s rôznymi výstrihmi.

7_twin-set_campagna_PRECOLL_HIGH_4-1

Značka TWIN-SET vytvára ženu, ktorá kráča ľahko, vyzývavo, rafinovane a s túžbou vyčleniť sa z davu prostredníctvom svojho osobnému štýlu. Predajňu nájdete v bratislavskom nákupnom centre Eurovea.

pripravila: Jana Zajasenská
zdroj: Twin-Set

 

    5316

    Súvisiace články