Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 16. October 2014

Prvý deň Bratislavských módnych dní

Bratislavské módne dni sa v pondelok začali vo veľkom štýle. Prinášame vám exkluzívne zábery z ich prvého dňa.Prvý deň patril mladým talentovaným dizajnérom, ktorí v rámci projektu „Nové tváre módnej scény" predstavili svoj pohľad na tohtoročnú súťažnú tému, ktorou bola Poetická ženskosť.

Prvý deň Bratislavských módnych dní

16.10.2014

Bratislavské módne dni sa v pondelok začali vo veľkom štýle. Prinášame vám exkluzívne zábery z ich prvého dňa.

Prvý deň patril mladým talentovaným dizajnérom, ktorí v rámci projektu „Nové tváre módnej scény" predstavili svoj pohľad na tohtoročnú súťažnú tému, ktorou bola Poetická ženskosť. Odborná porota pod vedením výtvarníčky a pedagogičky Ivety Lederer a Simony Vachálkovej, scénickej a kostýmovej výtvarníčky, vyberali z prihlásených uchádzačov výnimočne až dvoch víťazov. O výhru sa podelí duo Marta Albrecht Mikulášová & Slávka Šromeková s dizajnérkou tvoriacou pod menom Wylczynska. Viac o nich sa dočítate aj v jarnom vydaní Top Fashion.

KAP_3476

Okrem toho odovzdala Barbora Franeková za náš magazín ešte jedno výnimočné ocenenie talentovanej Linde Havrlíkovej. Tá získala možnosť odprezentovať svoju kolekciu v pripravovanom Top Fashion jar/leto 2015 formou fotoeditoriálu.


Nechýbali kolekcie známych mien. Odprezentovali sa Blažena Ostrovská, Zlatica Hujbertová či značky La Rena, Stefano Pellicceria a ďalší.


pripravila: Jana Zajasenská
Zdroj a foto: red

 

    4056

    Súvisiace články