Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. March 2021

Slnečné okuliare na sezónu jar/leto 2021

Čoraz častejšie slnečné dni a stupňujúca sa intenzita slnečného žiarenia nás núti vyťahovať slnečné okuliare z kabeliek. Nestačí totiž naniesť na pleť poriadne vrstvu SPF, ale je dôležité chrániť aj svoj zrak.

Slnečné okuliare na sezónu jar/leto 2021

Čoraz častejšie slnečné dni a stupňujúca sa intenzita slnečného žiarenia nás núti vyťahovať slnečné okuliare z kabeliek. Nestačí totiž naniesť na pleť poriadne vrstvu SPF, ale je dôležité chrániť aj svoj zrak. Prečo to však nerobiť štýlovo?

Pilotky

S nestarnúcimi pilotkami nemôžete spraviť krok vedľa. Tento univerzálny typ pristane zrejme každému, rôznym vekom aj pohlaviam. Pokojne stavte na klasické modely s kovovým rámom, ale nebojte sa experimentálnym siluetám s moderným smrncom.

@alessawinter

Náš tip:

ZARAZARA

 

S farebnými sklami

Ak milujete retro trendy, tieto okuliare sú pre vás ako stvorené. Farebné sklá totiž budú veľkým hitom aj nasledujúcu sezónu. Nosia sa v najrôznejších typoch a štýloch, či už prefereujete hrubé rámy alebo máte chuť na skutočné retro bez rámu.

kaiagerber@kaiagerber

 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 20 at 12.54.36Ray-Ban

 

Hranaté

Hranaté siluety dominujú pri topánkach, ale teraz sa presúvajú aj do sféry slnečných okuliarov. Postupne vytláčajú obľúbené mikro okuliare a stávajú sa go-to voľbou mnohých štýlových influenceriek.

veneti.a@veneti.a

 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 20 at 12.53.25Mango

 

Športové

V prípade, že hľadáte niečo unikátnejšie a odvážnejšie, siahnite po športovom modeli! Práve takéto kúsky sa stávajú čoraz populárnejšími a nosia sa všade, nielen pri športových aktivitách. Nebojte sa farieb a siluet, toto je priestor na experimentovanie!

endlesslyloveclub@endlesslyloveclub

 

Náš tip:

Bottega VenetaBottega Veneta 

 

S logom

Móda stále miluje logá, čo je krásne vidieť aj pri dizajne slnečných okuliarov. Spoliehajú sa nich prestížne módne domy, ktoré ich vo veľkom využívajú v dekorácii rámov, ale aj samotných skiel. Vyberať si môžete z tých menej nápadných, ale aj poriadne výrazných modelov.

frenzine@frenzine

Náš tip:

ChanelChanel

Foto: Instagram, archív značiek

1467

Súvisiace články