Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. October 2019

Jesenné trendy do práce

Každú sezónu sa na scéne objavia nové trendy, no nie všetky sa dajú využiť do práce anašich pracovných outfitov. Otýchto piatich to však neplatí apredstavujú ideálne kúsky, ktoré využijete nielen vpráci.

Jesenné trendy do práce

Každú sezónu sa na scéne objavia nové trendy, no nie všetky sa dajú využiť do práce a našich pracovných outfitov. O týchto piatich to však neplatí a predstavujú ideálne kúsky, ktoré využijete nielen v práci.

Predĺžené sako s opaskom

Sako bolo vždy súčasťou jesenný šatníkov, no túto sezónu presedláme z klasického strihu na ten predĺžený, aký sme mohli vidieť napríklad na prehliadkach Dior. V páse stiahnuté opaskom a doplnené sukňou, džínsami či širokými nohavicami je ideálne aj do kancelárie či na stretnutia.

@carodaur

Čižmy po kolená

Túto sezónu na chvíľu opustíme čižmy nad kolená, ktoré sme si tak obľúbili v posledných rokoch. Nahradíme ich čižmami tesne pod kolenami a v širšej siluete. Takýto model pokojne noste s kratšími šatami a sukňami, no vždy ich nechajte vyniknúť.

2@thestylestalkercom

Oversized kabelky

Čím väčšia, tým lepšia. Tento rok sa nosia naozaj obrovské, čo ocení každá žena, ktorá so sebou nosí polovicu svojho života. Zmestíte do nej všetko od pracovných dokumentov až po vecí na hodinu jógy. A navyše budete mať cez plece prehodený jeden z najväčších trendov sezóny.

3@pernilleteisbaek

Netradičné kostýmy

Nohavicové, sukňové a najnovšie aj šortkové kostýmy vládnu street stylu. Nemusíte sa pri tom vôbec spoliehať len na overené a tradičné neutrálne farby, ale pokojne môžete ísť do tých nevšednejších. Pokojne vymeňte klasické nohavice za zvonové alebo si zvoľte zaujímavú potlač.

4@chrisellelim

Kožené kúsky

Koža už nepatrí iba doplnkom či topánkam, opäť sa nosí vo veľkom. Celé to odštartovali kožené sukne a teraz si môžete vyberať zo šiat, košieľ, nohavíc aj šortiek. Neutrálne farby alebo výrazné odtiene? Je to na vás.

6@thestylestalkercom

Foto: Instagram

2050

Súvisiace články