Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. October 2019

Skinny jeans na 5 spôsobov

Aj napriek tomu, že sa momentálne nachádzame vére zvonových aširokých džínsov, skinny modely sú stálou súčasťou našich šatníkov. Platí to aj vprípade známych influenceriek, ktoré sa im vôbec nevyhýbajú.

Skinny jeans na 5 spôsobov

Aj napriek tomu, že sa momentálne nachádzame v ére zvonových a širokých džínsov, skinny modely sú stálou súčasťou našich šatníkov. Platí to aj v prípade známych influenceriek, ktoré sa im vôbec nevyhýbajú. Poskytli nám tak dokonalú jesenné inšpiráciu, ako ich nosiť.

So svetrom

Sweater weather je typickou jesennou záležitosťou. K džínsom niekedy úplne postačí zladiť zaujímavý pletený sveter či kardigán, doplniť čižmami alebo teniskami a môžete vyraziť do ulíc. V jednoduchosti je krása.

@kaity_modern 

So zaujímavým topom

Elegantný, slávnostný top, ktorý vyniká svojim strihom, exkluzívnym materiálom alebo detailmi vytvorí ku športovému kúsku, akým sú džínsy skvelý kontrast. Nebojte sa experimentovať s farbami, ktoré rozjasnia jesenné dni.

2@camilacoelho 

So športovým duchom

Ak máte chuť na úplne uvoľnený, športový look ako stvorený na lenivé dni, hoďte na seba oversized mikinu v základnej farbe. K tomuto outfitu sa najviac hodia tenisky, či už masívny model alebo klasická silueta.

3@charlottebridgeman 

S blúzkou

Nezáleží na tom, či máte v šatníku nezvyčajne strihanú, luxusnú blúzku alebo klasický, jednoduchý model, k džínsom sa hodia oba typy. Outfit doplňte lodičkami alebo balerínami a sofistikovaný, no ležérny outfit je na svete.

4@leiasfez

S džínsovou košeľou

Double denim sa stále nosí, preto doplňte svoje džínsy džínsovou košeľou alebo bundou. Môžete ju pritom rozopnúť a poodhaliť jednoduché tielko či tričko. Jednoduchý, no o to efektnejší outfit ako stvorený do jesenného počasia.

5@aimeesong

Foto: Instagram

1333

Súvisiace články