Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. November 2017

Giambattista Valli pripravuje športovú kolekciu!

Dizajnér oznámil prípravu športovej kolekcie, čo bolo očakávaným krokom po tom, ako na parížskom Fashion Week-u odel modelky do Nike legín. Aj napriek tomu, že dizajnér v minulosti spolupracoval so športovými značkami, tentokrát pôjde o líniu pod jeho vlastným menom.

Giambattista Valli pripravuje športovú kolekciu!

Dizajnér oznámil prípravu športovej kolekcie, čo bolo očakávaným krokom po tom, ako na parížskom Fashion Week-u odel modelky do Nike legín.

Aj napriek tomu, že dizajnér v minulosti spolupracoval so športovými značkami, tentokrát pôjde o líniu pod jeho vlastným menom. Kolekcia vraj bude obsahovať až 60 modelov, medzi nimi aj zimné bundy, lyžiarske nohavice a chic športové doplnky.

“Páči sa mi predstava nových materiálov v odvetví športovej módy. Takisto sa teším na to, že do športu prinesiem luxusnú, sofistikovanú atmosféru, ktorá je pre módny dom Valli typická,” povedal dizajnér.

Ak už začínate snívať o kúskoch do fitka od Valliho, vedze, že ich cenová kategória sa nezaradí medzi bežné športové odevy. Ich cena sa bude pohybovať od 1100 do 2500 eur.

Foto: Indigital

    1076

    Súvisiace články