Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. November 2017

7 zimných trendov, ktoré zahrejú na duši

Nenechajte sa strhnúť pochmúrnou sychravou náladou. Jeseň a zima sú síce tmavé a studené obdobia, ale móda v tejto dobe je naopak veselá, extravagantná a umožňuje ľubovoľne experimentovať.

7 zimných trendov, ktoré zahrejú na duši

Nenechajte sa strhnúť pochmúrnou sychravou náladou. Jeseň a zima sú síce tmavé a studené obdobia, ale móda v tejto dobe je naopak veselá, extravagantná a umožňuje ľubovoľne experimentovať. Pozrite sa, ktoré trendy pre nás na zimu nachystali módni návrhári, a nechajte sa inšpirovať.

Menčestráky a široké nohavice
Pre milovníčky pohody máme skvelú správu. Horúcim trendom pre túto zimu nie sú sukienky, v ktorých budete mrznúť, ale teplé, menčestrové nohavice. A to nielen v tmavých farbách, ale vyskúšajte pokojne pastelové odtiene, skvele vyzerá napríklad jemná ružová. Vaše nohy sa budú cítiť ako v bavlnke aj vďaka trendu širokých, voľných nohavíc, ktoré pomaly, ale isto víťazí nad skinny strihom.

listopad trendy kalhoty

 

Metalické a kovové odtiene

Zimné počasie nie je pochmúrne, ale čisté a elegantné! A tomu zodpovedá trend metalických, strieborných a šedých odtieňov. Takže neváhajte vytiahnuť lesklú striebornú kabelku, oslnivé čižmy či si napríklad zaobstarať šedé sáčko či kostým! Kostýmom navyše zabijete dve muchy jednou ranou, biznis štýl je totiž tento rok tiež trendy!

 

Koža, koženka, kožušina

Doprajte si štipku drsnej krásy! Kožené nemusíte mať len topánky a kabelku, vyskúšajte tiež treba koženú bundu alebo, pre tých úplne najodvážnejších, kožené nohavice. V móde sú teraz typy búnd, ktoré by sme pred pár rokmi prisudzovali iba rockerom. Dneska si rafinovanú koženú bundu môžete vziať aj k elegantnej puzdrovej sukni a podpätkom a budete vyzerať skvele.

 

Červená a čierna

Červená a čierna vám možno pripomínajú skôr Španielsko, temperament, horúco a leto, ale v zime má tiež svoje nezastupiteľné miesto. A pretože návrhári odkazujú, že červenú tento rok nemáme šetriť, kúpte si pokojne červený kabát. K tomu si obujte vysoké, čierne čižmy a hurá von.

 

Evergreen menom denim

Patríte k typom ľudí, ktorí na džínsy nedajú dopustiť? Potom sa môžete radovať, v tejto sezóne si stoja veľmi vysoko a vracia sa trebárs aj džínsové šaty, ktoré vám už pár sezón leží v šatníku bez povšimnutia. Sú trendy vo voľnočasovej, tak aj vo formálnejšej móde. K džínsovým šatám skvelo sadne treba elegantné sáčko.

 

Krikľavé farby

Nebojte sa, nemusíte vyzerať ako papagáj. Spríjemnite si zimu farbou, ktorú máte radi a ktorá vás zahreje na duši. Tento rok totiž pestrofarebnosť frčí. Takže milovníčky žltej, oranžovej, fuksiovej či trebárs jedovato zelenej, máte jedinečnú príležitosť kombinovať aj extravagantné kúsky.

 

Pierka áno či nie?

Trend, ktorý na prehliadkových mólach vyzerá skvele, ale v skutočnosti žiadna sláva? Perie, ktoré ako keby vypadlo zo stáda pštrosov. Ak nemáte vizážistu, ktorý by vám pomohol takýto odev zladiť, vyskúšajte radšej strapce. Vyzerajú podobne, ľahšie sa nosia a sú ďaleko efektívnejšie. Trebárs strapce na rukávoch.

    1783

    Súvisiace články