Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. September 2017

Drevené motýliky sa čoraz častejšie tešia svojej obľube u pánov. Prečo je to tak?

Ako doplnok si ich volia mladí muži aj elegáni v rokoch. Drevené motýliky prosto svedčia každému a sú nositeľné na každú príležitosť.

Drevené motýliky sa čoraz častejšie tešia svojej obľube u pánov. Prečo je to tak?

Ako doplnok si ich volia mladí muži aj elegáni v rokoch. Drevené motýliky prosto svedčia každému a sú nositeľné na každú príležitosť. A to nie sú jediné výhody tohto módneho doplnku.

1. Hodia sa na každú príležitosť

Motýliky už dávno nie sú vyhradené pre slávnostné udalosti typu svadieb či iné formálne akcie. Sú dostupné v rôznych materiálových prevedeniach a štýloch, ktoré z nich robia skvelú voľbu na príležitosť v zásade akéhokoľvek druhu. Na neformálne udalosti zvoľte motýlik s farebnou potlačou a voľnejším viazaním, na formálne sa viac hodia motýliky v tmavších farbách a s pevnejšou väzbou.

2. Pasujú ku každému outfitu

Tak ako sú motýliky vhodnou voľbou na akúkoľvek príležitosť, rovnako doplnia akýkoľvek outfit s elegantnou sofistikovanosťou. Môžete ich nosiť s denim oblečením počas víkendom, samozrejme ako doplnok ku obleku trebárs na svadbu, k svetrom v rámci trendového geek vzhľadu alebo ako jediný kúsok oblečenia na vašom inak nahom tele – v prípade, že chcete dať svojej láske netradičný darček.

3. Motýliky sú originálne doplnky vyjadrujúce názor

Ste muž s jasným plánom? Nič tomu nebude nasvedčovať viac ako keď svoj look zdôrazníte dreveným motýlikom. Týmto ikonickým módnym doplnkom nie sú šatníky a outfity presýtené tak ako všakovakými peňaženkami, hodinkami alebo manžetovými gombíkmi. Muž s motýlikom vždy vyčnieva z radu. Navyše – kravatu si zamažete pomerne ľahko, ale motýlik snáď ani vtedy nie, ak to chcete.

4. Motýlik vyzerá skvele aj keď ho nosíte uvoľnene

Doteraz sme motýliky riešili len v ich klasickej, bežne nositeľnej forme. Ale skúste svoj motýlik vrátiť späť do neformálnej polohy! Či ste na konci dlhej noci alebo sa len cítite absolútne uvoľnene, drevený motýlik je snáď jedinou vecou, ktorá vyzerá dobre za každých okolností – aj vtedy, keď ho nemáte zaviazaný, ale ležérne uvoľnený. Zmena z upätého stavu na stav uvoľnený signalizuje, že ste pripravení povýšiť veci na ďalšiu úroveň.

5. Ikonické legendy ho milujú

Či si zoberieme za príklad Jamesa Bonda alebo tajomného cestovateľa v čase Doktora Who, jedno je isté – nielen filmové legendy, ale aj známi a úspešní muži motýliky milujú. Samozrejme, že aj tie drevené. Nie je náhoda, že títo ľudia uprednostňujú motýliky. Chápu silu, ktorá sa skrýva za týmto módnym doplnkom. Nosením motýlika vyjadrujete sebadôveru, ktorú je nemožné podkopať.

6. Vďaka motýlikom sa cítime dobre

Muži jednoducho milujú motýliky, pretože sa s nimi cítia dobre. Na rozdiel od klobúkov, ktoré kazia účes, hodiniek, ktoré obťažujú, alebo peňaženky, ktorú ani nevidíme, no musíme na ňu dávať pozor. Ak nie ste veľkým zástancom doplnkov, v drevených motýlikoch nájdete verného spoločníka vďaka ich nízkej cene a perfektnému pohodlnému noseniu.

7. Motýliky poslúžia aj ako talking point

Ak máte zmysel pre módu, potom je pravdepodobné, že už vlastníte aspoň tucet motýlikov. Pravidelne meníte motýliky aby ste udržali svoj štýl svieži, alebo hľadáte nové materiály a farby, aby ste zvýraznili svoj štýlový rukopis. Tak či onak, stavíme sa, že motýlik sa poľahky stane prvou témou rozhovoru – veď kto by nemal rád nezáväzné trkotanie o móde?

8. Lepšia voľba ako drevená kravata

Povedzme si na rovinu, že nosenie drevenej kravaty by nebolo dvakrát pohodlné a možno ani bezpečné (ak by sa utrhla). To ale nie je prípad drevených motýlikov. Môžete si vyberať z radu exotických drevín dozdobených rôznymi štýlovými látkami. Parádna vec na akúkoľvek príležitosť, pokojne aj ako štýlový darček!

Foto: archív trendhim.sk

    1781

    Súvisiace články