Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. July 2017

Trblietavé trendy na jeseň

Aj keď je to ťažké pripustiť, polovica leta je už za na nami. Aby sme si však spríjemnili posledné oficiálne letné dni a zároveň tak privítali jeseň, prinášame vám 5 trblietavých, farebných tipov, ktoré vám rozjasnia deň.

Trblietavé trendy na jeseň

Aj keď je to ťažké pripustiť, polovica leta je už za na nami. Aby sme si však spríjemnili posledné oficiálne letné dni a zároveň tak privítali jeseň, prinášame vám 5 trblietavých, farebných tipov, ktoré vám rozjasnia deň. Nezáleží pritom či sa rozhodnete uchýliť k tmavým jesenným farbám, alebo si zachováte šťavnatého letného ducha, novinky od Pandory sa postarajú o želaný efekt.

Náramky priateľstva

Malé, nenápadné detaily pridajú každému otutfitu osobitosť a jedinečnosť. Farebné náramky z kolekcie Moments vyjadria nielen aktuálnu náladu, ale aj filozofiu ich nositeľky. Nezabudnite ich vrstviť a kombinovať pre ešte veselší a žiarivejší efekt.

1

Farebné kamienky

Prstienky z kolekcie Kvapky vám pripomenú letnú dovolenku svojou pestrosťou a veselou hrou farieb. Stanú sa tak vašou nostalgickou spomienkou na talianske pobrežia a karibské západy slnka.

prstene

Ovocný koktejl

Spomínate na dovolenku pri mori alebo v rozpálenej metropole? Prívesok, ktorý vám pripomenie romantické a neopakovateľné letné večery plné dobrodružných drinkov, môže byť vašim spoločníkom na náramku či na retiazke.

6

Sladké pokušenie

Pastelové tóny prsteňov z kolekcie Srdce vám zase pripomenú vašu obľúbenú príchuť zmrzliny či letného drinku, ktoré sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho jesenného outfitu.

naramky

Roztomilé detaily

Elegancia a sofistikovanosť spočíva v detailoch. Preto siahnite po ženských príveskoch s podobou lodičiek, rúžu či šiat, ktoré podčiarknu vašu auru a odľahčia každý detail. Rozmanitosť línie v kombinácii so striebrom vám tak dovolí experimentovať a ladiť ich podľa nálady.

5

    1218

    Súvisiace články