Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. April 2017

Cestovateľská lahôdka: Charlotte Olympia x Globe Trotter

Značky Charlotte Olympia a Globe Trotter sa spojili v najnovšej kolaborácii, z ktorej vznikla exkluzívna kapsulová kolekcia plná exotických kúskov pre každú náročnú cestovateľku. Výrobca luxusných kožených tašiek a kufrov, anglický Globe Trotter je povestný svojou kvalitou a nadčasovým dizajnom, vďaka čomu sa teší obľube medzi známymi osobnosťami.

Cestovateľská lahôdka: Charlotte Olympia x Globe Trotter

Značky Charlotte Olympia a Globe Trotter sa spojili v najnovšej kolaborácii, z ktorej vznikla exkluzívna kapsulová kolekcia plná exotických kúskov pre každú náročnú cestovateľku.

Výrobca luxusných kožených tašiek a kufrov, anglický Globe Trotter je povestný svojou kvalitou a nadčasovým dizajnom, vďaka čomu sa teší obľube medzi známymi osobnosťami. Na druhej strane, Charlotte Olympia je modernou značkou pre kozmopolitnú ženu žijúcu rýchlym životným štýlom. Dizajny tejto značky sú zakaždým farebné, veselé a unikátne. Ako teda vyzerá spojenie týchto dvoch značiek v jednej kolekcii?

4

Vznikla kolekcia s leopardím vzorom a retro nádychom, ktoré v nás prebudili túžbu po dobrodružnej dovolenke. Charlotte Olympia navyše vytvorila líniu balerín s názvom Wish You Were Here, ktoré sú takisto inšpirované cestovateľskými snami.

1

Foto: archív značiek

    1221

    Súvisiace články