Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. February 2017

Vyskladajte si dokonalý Valentínsky outfit

Ak už si aj vy v mysli pomaly skladáte dokonalý outfit na valentínske rande, u nás zaručene nájdete inšpiráciu, ktorú hľadáte. Topy a vrchné oblečenie Transparentné elementy sú stále trendy.

Vyskladajte si dokonalý Valentínsky outfit

Ak už si aj vy v mysli pomaly skladáte dokonalý outfit na valentínske rande, u nás zaručene nájdete inšpiráciu, ktorú hľadáte.

 

 

Topy a vrchné oblečenie

Transparentné elementy sú stále trendy. Kombinujte ich cšak vrstvením, efektným riešením je v tomto prípade top skladajúci sa z dvoch častí- transparentnej a spodnej neprehliadnej vrstvy. Nezabudnite tiež na výšivky a kvetinové vzory. Na vrch prehoďte trendy bomberu alebo metalickú koženú bundu. Klasickým kabátom vo výraznej farbe takisto nič nepokazíte.

 

Sukne, šaty, nohavice

Pri šatách platí rovnaké pravidlo ako pri topoch. Nosia sa transparentné materiíly kombinované s výšivkami a trochou flitrov. Metalické prvky môžete zakomponovať jedným výrazným kusom, napríklad sukňou. Červenej sa nevyhnite ak túžite pôsobiť ako femme fatale.

 

Doplnky

Outfit dopĺňajte výraznými šperkami. Pri kabelkách zase stavte na odtiene ružovej a červenej. Svoj outfit nezabudnite doplniť poriadnou dávkou čipky.

 

Obuv

Červená a ružová dominujú aj pri obuvi. Hľadajte sandále s masívnymi podpätkami, hodvábne baleríny. Klasické čierne lodičky sú takisto na mieste.

Foto: Mango

    2219

    Súvisiace články