Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. January 2017

Alexander Wang predstavil kolekciu v spolupráci s Adidas

Už minulý september oznámil módny návrhár Alexander Wang plánovanú spoluprácu so športovou značkou Adidas. Kúsky z predošlej capsule collection v spolupráci so značkou predstavil samotný dizajnér už počas Týždňov Módy v New Yorku a dokopy obsahovala 84 unisex modelov.

Alexander Wang predstavil kolekciu v spolupráci s Adidas

Už minulý september oznámil módny návrhár Alexander Wang plánovanú spoluprácu so športovou značkou Adidas. Kúsky z predošlej capsule collection v spolupráci so značkou predstavil samotný dizajnér už počas Týždňov Módy v New Yorku a dokopy obsahovala 84 unisex modelov. Avšak teraz prichádza druhá vlna tejto spolupráce.

Celá línia je ladená v tradičnejšom dizajne a charakteristická je najmä svojimi prúžkami a trojlístkom. Kolekcia bude odkazom na dedičstvo a históriu značky, ktorá bude podčiarkovať jej športového ducha, no napriek tomu sa nevyhne nekonvenčnosti Alexandra Wanga: “Otočili sme charakteristický trojlístok Adidas dolu hlavou. Je to o symbolike. Nové začiatky sú zakaždým obrovskou inšpiráciou pri tvorbe,” povedal dizajnér o kolekcii.

Dátum uvedenia kolekcie do predajní zatiaľ nie je známy.

Foto: archív značiek

    1484

    Súvisiace články