Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. January 2017

Pripravte sa na jar s predstihom!

Ak už aj vás začínajú omŕzať sivé dni plné mrazu, vylepšite si náladu jarnými nákupmi v predstihu! Doprajte si živé žiarivé farby, alebo stavte na pastely či kovové odlesky.

Pripravte sa na jar s predstihom!

Ak už aj vás začínajú omŕzať sivé dni plné mrazu, vylepšite si náladu jarnými nákupmi v predstihu! Doprajte si živé žiarivé farby, alebo stavte na pastely či kovové odlesky. Nič viac nenaštartuje lepšie, ako myšlienka krajších, slnkom zaliatých dní, do ktorých sa budeme môcť vydať v štýlových sandálikoch či vo veselých lodičkách.

Lodičky s nápadom

Biela bude dominovať sezóne jar/leto. Ak však máte chuť bielu niečim oživiť, stavte na grafické elementy, ktoré jej dodajú trochu humoru.

ALDO stessy k 1999K.79

Výrazné tenisky

Tenisky sú dokonalou voľbou do lenivých dní. Ak si ich zvolíte vo výraznej farbe, stačí keď ich doplníte bielym topom či džínsami a efektný outfit je na svete.

ALDO zeaven 1999K.79

Block heels

Block heels sú absolútnym must-have sezóny jar/leto. Navyše, vôbec sa nemusíte sústreďovať na výšku podpätku, takže aj v tomto prípade sa môžete tešiť na extra dávku pohodlia.

ALDO villarosa .1999K.79

Strieborná

Strieborná predstavuje spomienku na mrazivú zimu, no pritom je perfektným výhľadom na leto.

ALDO yoana 1299K.49

Neutrálna nápaditosť

Neutrálne farby ako hnedá a sivá krásne vyniknú pri netradičných strihoch.

ALDO kelany 2599K.99

Priehľadnosť

Priehľadná obuv sa stala obľúbeným prvkom Kim Kardashian, ale aj streetstylových hviezd. Preto by ste ju mali zaradiť do svojho jarného šatníka aj vy, skúste začať napríklad priehľadným podpätkom.

ALDO camylla 2599K.89

Doplnky

Pastelové farby miešajte s výraznými, ale nezabudnite ani na miernu dávku kovového lesku.

2

Foto: archív značky ALDO

    1495

    Súvisiace články