Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. January 2017

V minimalistickom duchu

Objemné siluety, presné strihy a čisté línie sa spojili, aby vytvorili dokonale sofistikovanú no to pritom minimalistickú líniu. Vládnuť jej budú takzvané "separates", ktoré nás nútia dômyselnejšie zostavovať naše outfity.

V minimalistickom duchu

Objemné siluety, presné strihy a čisté línie sa spojili, aby vytvorili dokonale sofistikovanú no to pritom minimalistickú líniu. Vládnuť jej budú takzvané "separates", ktoré nás nútia dômyselnejšie zostavovať naše outfity. Dvojdielne odevy v spojení s priamočiarosťou dizajnu sa tak stanú vašimi must-haves pre sezónu jar/leto 2017.

 

 

Farby

Jemné, tlmené odtiene slonovinovej a šedej tak nechávajú vyniknúť precíznosti strihov, ktoré vás uchvátia svojimi prepracovanými detailmi. Oceľovomodrá či šalviová je zase odrazom kontrastu medzi "industriálnosťou" a "prírodnosťou" modelu.

 

Materiály

Hodvábna bavlna je najideálnejším spojencom minimalistických strihov. Jej ľahkosť podčiarkuje vzdušnosť modelov, no pritom zachováva ich hru s objemom.

 

Kovy

Abstraktné doplnky čistých tvarov a s kovovými odleskmi opäť pripomínajú minimalistickú filozofiu. Avšak v zlatej farbe im dodávajú potrebnú dávku tepla.

Foto: archív značky COS

    1869

    Súvisiace články