Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. December 2016

Inteligentné hodinky majú konečne štýl!

Moderná doba a technologický progres každý deň prinášajú novinky, ktoré nám uľahčujú život. Jednou z nich sú už dnes veľmi populárne inteligentné hodinky.

Inteligentné hodinky majú konečne štýl!

Moderná doba a technologický progres každý deň prinášajú novinky, ktoré nám uľahčujú život. Jednou z nich sú už dnes veľmi populárne inteligentné hodinky. Či už ste fanúšikom Apple Watch alebo skôr Fitbit náramku, jedno asi uznáte- hodilo by sa vytvoriť niečo viac štýlové a trendy. S odpoveďou prišla americká značka Kate Spade.

Značka je známa svojimi trendy produktami od kabeliek až po diáre, no tentokrát svoju ponuku obohatili o inteligentné náramky a hodinky. Konečne sa teda môžeme tešiť z doplnkov, ktoré aj vyzerajú ako klasické hodinky či náramky. Jednoducho tak nahradia vaše každodenné doplnky. Okrem toho budú však vašim osobným asistentom. Tešiť sa môžete na jemné farby, lesklé kovy a hravý dizajn. To všetko kompatibilné s iPhone či androidom.

Kate Spade nie síce prvou módnou značkou, ktorá predstavila tech-doplnky (pred ňou to boli napríklad Rebecca Minkoff či Tory Burch), no určite sa v ponuke nestratí.

2

Foto: archív značky

    1269

    Súvisiace články