Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. December 2016

Prvý raj tenisiek na Slovensku

Milovníci teniskovej módy si prídu na svoje už aj na Slovensku. Predajňa Footshop je domovom subkultúry sneakerheads, a od 3.decembra ju nájdete aj v Bratislave.

Prvý raj tenisiek na Slovensku

Milovníci teniskovej módy si prídu na svoje už aj na Slovensku. Predajňa Footshop je domovom subkultúry sneakerheads, a od 3.decembra ju nájdete aj v Bratislave.

Footshop sa špecializuje na najnovšie trendy a vychytávky v oblasti teniskovej módy, je to doslova cieľovou destináciou pre každého zberateľa športovej obuvi a teniskových geekov. Bratislavská predajňa má 370 m2, ktoré sú zaplnené trendy kúskami.

Po ohromnom online úspechu, ktorý Footshop zožal na internete a aj v prvej kamennej predajni v Prahe, sa značke podarilo otvoriť kamennú predajňu aj na Slovensku: „Bratislava si zaslúži obchod s teniskami ako je ten náš,“ hovorí Andrej Medveď, riaditeľ bratislavskej pobočky Footshopu.“ Jedinečnosť konceptu podporuje aj samotná lokalita, pôvodný industriálny priestor v centre hlavného mesta. V jeho ponuka nájdete exkluzívne kúsky ako Y-3 od Yohji Yamamoto či kolekciu Kanye Westa- Adidas Yeezy. Okrem toho, Footshop je súčasťou Adidas Consortium, vďaka čomu tam nájdete aj tie najnedostupnejšie kúsky tejto značky. Na svoje si jednoducho príde aj každý, kto túži po klasickej športovej obuvi vyššej triedy.

DSC 0031

Celý koncept predajne Footshop je sústredený okolo jedinečného zážitku. Ten vás bude sprevádzať nielen pri samotnom nakupovaní, ale aj počas špeciálnych eventov: „Footshop sa stará o teniskových milovníkov nielen tak, že na trh prináša najnovšie kolekcie a najoriginálnejšie kúsky. Footshop miluje a pravidelne organizuje premiéry, výstavy a večierky, ktoré sú súčasťou našej DNA,“ vysvetľuje Peter Hajduček,“ úspešný sneakerheadový priekopník v srdci Európy. Footshop navyše spolupracuje so známymi umelcami, hudobníkmi. a rapermi, s ktorými pripravujú rôzne zaujímavé aktivity.

    3476

    Súvisiace články