Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. November 2016

V jednoduchosti je krása

Ženy sa odpradávna snažia parádiť, pretože sa chcú mužom páčiť za akýchkoľvek okolností. Neuvedomujú si však, že niekedy aj keby robia maximum pre svoj vzhľad, nedokážu ho zmeniť tak, aby 100% zodpovedal ich požiadavkám.

V jednoduchosti je krása

Ženy sa odpradávna snažia parádiť, pretože sa chcú mužom páčiť za akýchkoľvek okolností. Neuvedomujú si však, že niekedy aj keby robia maximum pre svoj vzhľad, nedokážu ho zmeniť tak, aby 100% zodpovedal ich požiadavkám. Genetické predispozície získavame od svojich biologických rodičov a ak majú obaja napríklad výrazné lícne kosti, s najväčšou pravdepodobnosťou ich zdedíme aj my. Ako sa ale obliekať, aby ste si zároveň obliekali moderné veci a popritom nosili to, čo sa vám páči? Obliekajte sa v štýle jednoduchosti. Veď ako sa hovorí – v jednoduchosti je krása.

 

Legíny: Spodné prádlo alebo náhrada za nohavice?

Legíny sa stávajú čoraz častejšie doplnkom ženského šatníka. Kedysi súčasť spodného prádla a dnes zohrávajú dôležitú úlohu v celkovom outfite ženy. Nahrádzajú džínsy a nohavice. Legíny si môžete kúpiť v naozaj rôznych farebných prevedeniach, s rôznymi vzormi a v rôznych dĺžkach. Dajú sa prakticky nosiť v bársakom počasí – nie je výnimkou, že počas zimy si ženy namiesto chladivých džínsov obliekajú skôr oteplené legíny. Ak máte radi štýl – tričko, legíny, nemusíte sa za to hanbiť.

Vynikajúcou výhodou legín je, že zvýrazňujú ženské krivky a podčiarkujú krásu ženského zadku, ktorý je pastvou pre mužské oči. Ak teda chcete zaujať, oblečte sa jednoducho, pohodlne a hlavne  zaujímavo. Muža si nezískate veľkou vrstvou make-upu. Mužov si získate povahou a svojim vystupovaním. Oblečenie len podčiarkne vašu povahu.

Vrchný diel oblečenia

K legínám sa fantasticky hodia košele a jednoduché jednofarebné tričká bez akýchkoľvek vzorov a trblietok. Minimalizmus bude v móde teraz, ale aj v budúcnosti. Keď si k jednoduchému tričku alebo blúzke dáte výraznejšiu retiazku, nič tým nepokazíte. Takýto štýl oblečenia môžete nosiť na akúkoľvek príležitosť, či už na rande, do práce, ale kľudne aj do kina, poprípade divadla. Momentálne dominujú  takéto farby vrchných dielov oblečenia – sivá, námornícka modrá, čierna, biela a bežová.

Kvalitnejšia obuv = zdravšia obuv

Čudovali by ste sa, ale muži si na ženách všímajú nielen oblečenie, vlasy a pleť, ale aj topánky, ktoré nosia. S blížiacou sa zimou pomaly, ale isto začínate vyťahovať oteplené zimné čižmy. Keď ale vykukne slnko a počasie sa zlepší, nemáte problém na ulici stretnúť ženy v dámskych poltopánkach Rieker, ktoré vďaka hrubej podrážke chránia zdravie majiteľky. Zlaďte sa do štýlu elegantno- športového: legíny, tričko, šál, kardigán a topánky podľa počasia. Počas sezóny jeseň/ zima 2016 budú dominovať zemité farby – bežová, hnedá, zelená, žltá, ale aj sivá a bordová. U topánok konkrétne hnedá, čierna, bežová a opäť sivá.

Zdroj: seocentrum

    1521

    Súvisiace články