Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. November 2016

Štýlová svadobná výstava v Žiline

Svadba je jedným z najdôležitejších dní v živote žien, ale aj významným prvým krokom do spoločného života párov. Svadobné prípravy sú niekedy boj, inokedy dobrodružstvo, no každopádne jedinečným zážitkom.

Štýlová svadobná výstava v Žiline

Svadba je jedným z najdôležitejších dní v živote žien, ale aj významným prvým krokom do spoločného života párov. Svadobné prípravy sú niekedy boj, inokedy dobrodružstvo, no každopádne jedinečným zážitkom. Aj to však podlieha módnym trendom. A práve preto svadobná agentúra Spicy Wedding pripravila vo svojich priestoroch Event House Žilina, exkluzívnu svadobnú výstavu, ktorá sa uskutoční 20. novembra. Vítané sú budúce manželské páry, ale aj tí, ktorí sa zaujímajú o trendy v oblasti beauty & fashion wedding. Čo môžete na takejto výstave vidieť?

Kvalitné a prestížne značky sú základom úspechu, čo sa týka šiat, doplnkov aj dekorácií. Vidieť budete môcť exkluzívne svadobné šaty, ktoré ste mohli vidieť v televízii či v módnych magazínoch, medzi nimi nebude chýbať ani kolekcia svadobného salónu WEM. V stánku žilinského svadobného salónu LERYA takisto objavíte nádherné modely. Okrem toho tu nájdete svadobné obrúčky, šperky, kvetinové dekorácie či nápady na darčeky pre hostí, ale aj fotografov a kameramanov, a mnoho ďalších inšpirácií pre váš výnimočný deň.

Make-up artistka Lucia „Lucid“ Sládečková vám tiež poradí, aký svadobný make-up zvoliť a zároveň prebehne aj súťaž o exkluzívny make-up od Lucid. Výherkyňa bude vyžrebovaná priamo na podujatí.

EventHouse je obľúbeným svadobným miestom, preto vám aj táto udalosť môže poslúžiť ako prehliadka priestorov a konzultácia. S agentúrou Spicy Wedding si budete môcť dohodnúť svadobné konzultácie a naplno si tak vychutnať predsvadobný čas.

Novinky a informácie o vystavovateľoch, ktorých na výstave uvidíte nájdete na Facebooku.

    1554

    Súvisiace články