Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. November 2016

Stella McCartney predstavila úplne prvú pánsku kolekciu!

Populárna módna návrhárka Stella McCartney včera predstavila svoju úplne prvú pánsku líniu. Inšpiráciou pre túto kolekciu boli rôzny muži v Stellinom živote, jej manžel, otec, ale aj kamaráti či rôzni umelci a hudobníci, ktorí zanechali na tomto svete svoj odkaz.

Stella McCartney predstavila úplne prvú pánsku kolekciu!

Populárna módna návrhárka Stella McCartney včera predstavila svoju úplne prvú pánsku líniu.

Inšpiráciou pre túto kolekciu boli rôzny muži v Stellinom živote, jej manžel, otec, ale aj kamaráti či rôzni umelci a hudobníci, ktorí zanechali na tomto svete svoj odkaz. Londýn v jej kolekcii takisto zohral dôležitú úlohu. Jeho hudobná história a duša boli takisto múzou pri tvorbe.

Stellinim obľúbeným kúskom z kolekcie je hodvábna košeľa s lastovičkami a dodáva, že bola inšpirovaná kúskom, ktorý si pamätá z detstva v otcovom šatníku. Rovnakú blúzku vytvorila aj pre dámsku líniu.

Kolekcia je naozaj živá, farebná a odlišná. Každý kúsok dokáže fungovať v rôznych outfitoch a štýloch, dokáže sa prispôsobiť osobnosti jeho majiteľa a posunie sa tak na nový level. Nájdete tu výrazné a odvážne modely, ale aj tie umiernenejšie.

810

Dizajnérka predstavila svoju kolekciu v klube na známej Abbey Road v Londýne, kde ju prišlo podporiť mnoho známych tvárí.

Foto: vogue.co.uk

    1301

    Súvisiace články