Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. November 2016

Vlasové doplnky

Šperk nemusíte nosiť iba na krku či na ušiach. Svoje miesto má aj vo vlasovom sytlingu a netýka sa to výhradne slávnostných príležitostí.

Vlasové doplnky

Šperk nemusíte nosiť iba na krku či na ušiach. Svoje miesto má aj vo vlasovom sytlingu a netýka sa to výhradne slávnostných príležitostí. Prehliadkové móla sú zakaždým plné prekvapivých a nových vlasových doplnkov od gumičiek až po čelenky, ktoré si následne nájdu svoju úlohu aj v bežnom šatníku.

Nič neoživí vlasy, či už tmavé alebo blond, tak ako kovový záblesk. Kovy sú momentálne v kurze, preto by ste nemali váhať a pridať trochu zlata či striebra aj do svojich vlasov. Zvoliť môžete jednoduché hladké kovové gumičky či čelenky, alebo tie honosnejšie s kamienkami. Vlasy jednoducho uhlaďte, prípadne zopnite do hladkého konského chvostu. Budete pôsobiť ako moderná verzia antickej bohyne.

Ak ste za trochu extravagancie, pokojne siahnite po kúskoch so strapcami. Strapce sú takisto veľmi dôležitým prvkom tejto sezóny, preto určite nespravíte krok vedľa. Gumičky s farebnými brmbolcami dodajú zase vášmu outfitu trochu vtipu. Ak máte radi vintage look, zvoliť môžete rôzne mašle či stuhy. Pre orientálny, luxusný nádych ako z Tisíc a jednej noci, zvoľte vlasové retiazky doplnené rôznymi kamienkami.

Foto: Net-A-Porter (Alexander McQueen), ASOS, ASOS, ASOS, ASOS, ASOS, Net-A-Porter (Cornelia Webb, Cornelia Webb, Dolce & Gabbana, Givenchy, Lelet, Maison Michel, Rosantica, Rosantica, Rosantica, Rosantica)

    2677

    Súvisiace články