Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. November 2016

Svetrová sezóna

V aktuálnom počasí vás pravdepodobne ani len nenapadne vyjsť do ulíc v niečom inom ako v hrejivom svetre. Neznamená to však, že na seba musíte hodiť iba oversize modely či poriadne huňaté kúsky.

Svetrová sezóna

V aktuálnom počasí vás pravdepodobne ani len nenapadne vyjsť do ulíc v niečom inom ako v hrejivom svetre. Neznamená to však, že na seba musíte hodiť iba oversize modely či poriadne huňaté kúsky. Dokonalo vás zahrejú aj jemne pletené a priliehavé svetríky. Vďaka nim prinesiete do svojho outfitu trochu rafinovanosti a sexepílu aj počas chladných dní. Aké sú teda aktuálne svetrové trendy?

 

Roláky
Roláky sú úplným základom, ktorý by nemal chýbať vo vašom šatníku. Zvoliť si môžete hladké modely, ale aj tie štruktúrované či s rôznymi detailmi.

Foto: Net-A-Porter (Acne Studios, Fendi), Mango, Topshop

Elegantné
Elegantné svetríky môžete ľahko kombinovať so sukňami či formálnejšími nohavicami. Hodia sa preto do práce či na obchodné stretnutia.

Foto: Mango, Mango, Net-A-Porter (Narciso Rodriguez), Topshop

S detailmi
Ak chcete svoj outfit niečím ozvláštniť, vyberte si model so zaujímavými detailmi. Môžu to byť volány, zaujímavé prestrihy, gombíky či prepracovaná štruktúra.

 Foto: Mango, Net-A-Porter (Oscar de la Renta, Philosophy), Topshop

Spomienka na leto
Pokiaľ ešte stále pociťujete nostalgiu za letom a nedokážete sa vzdať svojho letného šatníka, skúste vrstviť. Oblečte si rolák či sveter pod ľahké letné šaty alebo top, prípadne letné pletené modely skombinujte s blúzkou.

Foto: Net-A-Porter (Altuzarra, J.Crew, Kéji, Proenza Shouler)

    2073

    Súvisiace články