Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. October 2016

Vymeňte skinny džínsy za...

Skinny džínsy vládli móde niekoľko rokov, no s príchodom boyfriend džínsov a podobných uvoľnených strihov boli zosadené z pomyselného trónu. Čím teda nahradiť doteraz najobľúbenejšie kúsky v našom šatníku?

Vymeňte skinny džínsy za...

Skinny džínsy vládli móde niekoľko rokov, no s príchodom boyfriend džínsov a podobných uvoľnených strihov boli zosadené z pomyselného trónu. Čím teda nahradiť doteraz najobľúbenejšie kúsky v našom šatníku? Možností je hneď niekoľko.

 

1. Boyfriend
Rovný, voľnejší strih nohavíc, spustený pás sú charakteristickými znakmi boyfriend džínsov. Niekotré modely dovoľujú založiť spodné lemy, vďaka čomu im dodáte chic vzhľad. Skombinujte ich s klasickými lodičkami a jednoduchým topom.

Foto: Farfetch (Citizens of Humanity, Dolce & Gabbana, Golden Goose, Sonia Rykiel)

2. „Recyklované“ vintage džínsy
Retro džínsy, ktorým bol dodaný moderný nádych. Aspoň tak by sme mohli charakterizovať tento typ džínsov. Kombinuje viacero odtieňov denimu zatiaľ čo necháva vyniknúť výrazne švy a lemy, ktoré dodávajú celému modelu, ale aj postave tvary.

Foto: Farfetch (Derek Lam, Dsquared, Junya Watanabe, Off-White)

3. Ako po mamine
Mom’s jeans, alebo mamine džínsy nás vracajú naspäť do 80. a 90. rokov. Vysoký pás, voľný strih a dĺžka nad členky sú aktuálne veľmi trendy. Doplňte ich masívnym kardigánom či elegantným sakom.

Foto: Farfetch (Closed, Golden Goose, Helmut Lang, Kenzo)

4. ¾ zvonové
Závan 70. Rokov zase prinášajú ¾ zvonové džínsy. Dôraz sa tu kladie práve na členky, preto ich doplňte členkovými čižmami, prípadne sieťovanými pančuchami. Skombinujte ich s koženou motorkárskou bundou a o rockový feel máte postarané.

Foto: Farfetch (Alexander Wang, Marques Almeida, Stella McCartney, Victoria Beckham)

    1671

    Súvisiace články