Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. December 2014

Do Bratislavy prichádza talianska značka Twin-Set

Twin-Set Simona Barbieri, elegantné spojenia diskrétnej zvodnosti a vyhláseného talianského krajčírstva. Teraz si môžete oblečenie tejto značky dopriať aj u nás.

Do Bratislavy prichádza talianska značka Twin-Set

11.12.2014

Twin-Set Simona Barbieri, elegantné spojenia diskrétnej zvodnosti a vyhláseného talianského krajčírstva. Teraz si môžete oblečenie tejto značky dopriať aj u nás. V bratislavskom nákupnom centre Eurovea sa otvára prvý monobrandový obchod Twin-Set v strednej Európe.

twin-set

Oblečenie značky Twin-Set nájdete v šatníku ženy, ktorá je sofistikovaná, má silný charakter a užíva si svoju ženskosť. Ženy súčasnej, zmyselnej, ale aj nežnej, či zároveň temperamentnej. Dizajnérka Simona Barbieri miluje možnosť vykresľovať nekonečné množstvo podôb ženy – inšpirované nekonečným množstvom stránok ženskej osobnosti. Imidž nositeľky značky Twin-Set bol návrhárke jasný od úplného začiatku a jej potreby sú inšpiráciou vzniku rôznych línií. Elegantne neformálne kúsky kontrastujú s romantickou a rafinovanou časťou kolekcie, čo vystihuje imidž modernej ženy. Dizajnérka čerpá inšpiráciu z cestovania, filmov, hudby a veľkých ikon minulosti aj súčasnosti. Základnými prvkami značky sú pôvabná ženskosť, nápadná príťažlivosť a športovo-elegantné línie. Kolekcia ako celok je popretkávaná množstvom inšpirácií v každodenných maličkostiach. Simona Barbieri neprestáva objavovať.

twin-set_07_463ts_023_e
Twin-Set_foto_03_463TS_065_C
twin-set_foto_02_463ts_010_c
twinset jeans shooting16096 1 3l cmyk

Pri tvorbe aktuálnej kolekcie na sezónu jeseň/zima sa dizajnérka inšpirovala postmodernou a glamour ikonami ako Katharine Hepburn či Marilyn Monroe. Spája v nej zdanlivo nespojiteľné, maskulínne a feminínne, sofistikované a neformálne. Kolekcia zahŕňa širokú paletu farieb od púdrovej a karamelovej, až po temnú modrú a strihy lichotiace rôznym typom postavy.

twin-set_foto_ester_erdelyi_dsc_7831 resize
twin-set_foto_ester_erdelyi_dsc_7822_resize
Twin-Set_DSC_7873_resize

Prvý monobrandový obchod Twin-Set v strednej Európe môžete navštíviť na prízemí nákupného centra Eurovea v Bratislave, hneď vedľa predajne ALO Diamonds. Otvorenie sa bude konať už tento piatok 12.12.2014 od 18:00. Okrem prekrásnej kolekcie sa môžete tešiť aj na osvieženie v podobe šumivého Prosecca a typických talianskych grissini. Zistili sme tiež, že k prvému nákupu dostanete aj malý darček ;)

pripravila: Jana Zajasenská
zdroj: Twin-Set
foto predajne: Ester Erdelyi

 

    5913

    Súvisiace články