Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. January 2013

TIPY PRE VÁS: Nová kabelka Louis Vuitton Monogram Metis

Milujete „elvéčka"? Potom vás poteší, že v štýle tradičného savoir-faire prináša značka Louis Vuitton novú bohémsku kabelku z plátna Monogram - Metis.

TIPY PRE VÁS: Nová kabelka Louis Vuitton Monogram Metis

11.1.2013

LV_metis_02Milujete „elvéčka"? Potom vás poteší, že v štýle tradičného savoir-faire prináša značka Louis Vuitton novú bohémsku kabelku z plátna Monogram - Metis. Dá vám všetko, čo sľubuje, a ešte niečo navyše...

Jej charakteristická silueta kombinuje praktickú stránku s eleganciou, takou príznačnou pre obľúbené doplnky s monogramom LV. Každý detail je v prípade tohto posledného prírastku premyslený: mäkký, nevystužený tvar a priestranné vnútorné riešenie sa prispôsobí všetkým potrebám. Kabelka sa dá nosiť dvoma spôsobmi - v ruke za odopínateľné ucho z prírodnej kože typické pre Louis Vuitton alebo cez rameno vďaka popruhu z plátna Monogram, ktorého dĺžku možno upraviť podľa potreby, alebo ho prípadne úplne odopnúť.

LV_metis_01Kabelka sa pýši aj množstvom praktických vnútorných vreciek a jedným vonkajším v tvare listovej kabelky, ktorá prezrádza inšpiráciu klasickú kabelkou Monceau. V duchu generácií batožiny Louis Vuitton sa toto vrecko zapína tradičnou prackou S-lock z medi v zlatom tóne. Vyhotovením z plátna Monogram získava kabelka priam kultový charakter a môžete si byť isté, že si ju môžete vziať kedykoľvek a kamkoľvek. (Cena okolo 1160 eur).

zdroj: Louis Vuitton


LV_metis_03 LV_metis_04 LV_metis_05


 

    11139

    Súvisiace články