Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 17. November 2016

5 tipov ako vrstviť

Aktuálne počasie nás doslova núti naskladať na seba čo najviac hrejivých vrstiev oblečenia. Ako to však urobiť tak, aby sme vyzerali trendy a štýlovo?

5 tipov ako vrstviť

Aktuálne počasie nás doslova núti naskladať na seba čo najviac hrejivých vrstiev oblečenia. Ako to však urobiť tak, aby sme vyzerali trendy a štýlovo? Pomocou našich tipov sa naučíte pár jednoduchých trikov, ktoré vás zahrejú.

1. Rolák + sveter + nohavicový kostým
Ideálna voľba do pracovného dňa. Pod masívnejší pletený sveter dajte jemný rolák, ktorý bude slúžiť ako základná termovrstva. Nezabudnite ich však zladiť s farbou a typom nohavicového kostýmu.

2. Svetrové šaty + kabát + legíny
Obľúbená voľba do upršaných alebo zasnežených dní. Pod svetrové šaty hoďte legíny, vďaka ktorým vám bude neustále teplo a na vrch zase prehoďte štýlový kabát. Doplňte čižmami alebo gumákmi, podľa toho, do akého počasie idete.

3. Rolák + šaty + opasok
Ak máte svoje obľúbené letné kúsky ešte stále v šatníku a nedokážete sa ich vzdať, skúste pod ne dať jemný rolák, ktorý vás bude držať v teple. Previažte opaskom a môžete vyraziť!

4. Rolák + kožušina + vlnený kabát
Túto možnosť môžete zvoliť na večerné alebo slávnostnejšie udalosti. Metalický sveter skombinujte s plisovanou sukňou a zakončte kožušinovou vestou pre extra elegantný dotyk. Vlnený kabát je samozrejmosťou.

5. Blúzka s mašľou + sveter + bombera
Hodvábnu blúzku s mašľou zlaďte so svetrom v kontrastnej farbe a na vrch prehoďte vyšívanú hodvábnu bomberu.

Foto: Pinterest

    1683

    Súvisiace články