Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 11. July 2013

Cárovné fashion weekov: Elena Perminová

Kde bolo, tam bolo, boli raz štyri Rusky. Mladé, krásne, bohaté a úspešné.

Cárovné fashion weekov: Elena Perminová

11.7.2013

Kde bolo, tam bolo, boli raz štyri Rusky. Mladé, krásne, bohaté a úspešné. Netrvalo dlho a po Moskve spolu dobyli ulice Paríža, Londýna, New Yorku a Milána. A to je len začiatok.

Nie sú to ani slávne herečky, ani speváčky, a predsa každý ich krok sprevádza neutíchajúci cvakot fotoaparátov. Na módnych prehliadkach sedia vždy v prvom rade a pred objektívom pózujú ako profesionálky. Prezliekajú sa aj niekoľkokrát za deň, pričom ich šatníky sú preplnené tými najluxusnejšími kúskami, ktoré by im závidela nejedna žena. Kým mnohým by neustála pozornosť prekážala, Elena, Mira, Vika a Ulyana si ju užívajú naplno. Kto vlastne sú a ako ich rozpoznať? Predstavujeme vám prvú z nich.

Perminova

Elena Perminova
Len málokto by uveril, že táto mladučká modelka s až nespravodlivo dlhými nohami a rozstrapatenou blonďavou hrivou je manželkou mediálneho magnáta, boháča a bývalého špióna KGB Alexandra Lebedeva a matkou dvoch malých detí. S Lebedevom sa spoznala ešte ako tínedžerka, keď Elene, na prosbu jej otca, pomohol vykľučkovať z problémov súvisiacich s predajom drog a ruskou mafiou. Tak ako v živote, ani v móde sa nebojí riskovať a experimentovať. Jej nahé tehotenské fotky sa v roku 2011 objavili v časopise The Pop ako súčasť editoriálu nafoteného v ateliéri módneho domu Valentino. Eleniným najobľúbenejším návrhárom je Giambattista Valli, ktorý navrhol niekoľko kúskov špeciálne iba pre ňu.



text: Barbora Dudinská
foto: Brandie Raasch/brandieraschphotography.com, Stefano Coletti/The Streetfashion5xpro

O ďalších "cárovnách fashion weekov" sa dočítate v pokračovaniach seriálu, ktoré čoskoro pribudnú na našom webe. Celý článok si však môžete prečítať aj v magazíne Top Fashion jar-leto 2013.

Prečítajte si aj:
Cárovné fashion weekov: Miroslava Duma
Cárovné fashion weekov: Ulyana Sergeenko


    12296

    Súvisiace články