Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 14. June 2013

Zac Posen navrhuje kolekciu pre nevesty

Svadobné šaty bývajú príjemným bonusom tvorby svetových módnych návrhárov. Väčšina takýchto modelov síce vzniká výlučne na mieru pre vážené klientky, modelky alebo filmové hviezdy, z času na čas sa však dizajnéri podujmú na vytvorenie kolekcie svadobných šiat aj pre bežné "smrteľníčky".

Zac Posen navrhuje kolekciu pre nevesty

15.6.2013

Svadobné šaty bývajú príjemným bonusom tvorby svetových módnych návrhárov. Väčšina takýchto modelov síce vzniká výlučne na mieru pre vážené klientky, modelky alebo filmové hviezdy, z času na čas sa však dizajnéri podujmú na vytvorenie kolekcie svadobných šiat aj pre bežné "smrteľníčky". Podobný počin ohlásil po prvýkrát aj Zac Posen, ktorý vytvorí líniu Truly Zac Posen pre David´s Bridal, americkú spoločnosť špecializovanú na návrhy svadobných a spoločenských šiat.

Zposen_00

Zposen_03Línia moderných šiat s nádychom nostalgie bude okrem svadobných rób pre nevesty obsahovať aj ďalšie oblečenie na túto slávnostnú príležitosť, ak teda budú mať vydajachtivé dámy záujem, môžu do šiat od Zaca Posena obliecť aj svoje družičky, či ďalších svadobčanov. Dizajnér v minulosti navrhol svadobné šaty pre dlhoročnú kamarátku, modelku Coco Rocha, ktorá predviedla aj jeden z modelov v rámci prehliadky prvých ukážok kolekcie Truly Zac Posen. Pre spoločnosť David´s Bridal nejde o prvú takúto spoluprácu s hviezdnym dizajnérom. Ich svadobné portfólio totiž zdobí aj meno obľúbenej americkej návrhárky Very Wang, ktorá zastrešuje tvorbu šiat v rámci línie White by Vera Wang. "Keď sme premýšľali nad novým dizajnérom, mali sme predstavu o dramatických lookoch filmových hviezd z červeného koberca. A vtedy nám prišiel na um Zac," uviedla Catalina Maddoz, výkonná vice prezidentka predaja v spoločnosti David´s Bridal.


Prvý výber z línie Truly Zac Posen bude obsahovať šesticu šiat v slonovinovej farbe vo veľmi atraktívnych cenách od 850 do 1 350 amerických dolárov (približne 640 až 1 000 eur), ako aj päť návrhov spoločenských šiat od 195 do 225 dolárov (146 až 170 eur). Bude ich možné kúpiť od februára 2014 vo vybraných obchodoch alebo online na webstránke www.davidsbridal.com. Ak teda v budúcom roku chystáte svadbu, aj vy máte šancu užiť si svoj veľký deň v šatách od Zaca Posena.

Zposen_01

pripravila: Anna Salvová
foto: David´s Bridal, Justjared.com, USA Today, Vogue



 


    3877

    Súvisiace články