Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 11. June 2013

Isabel Marant prináša svoj francúzsky štýl do H&M

H&M s hrdosťou oznamuje svoju návrhársku spoluprácu na túto jeseň s parížskou návrhárkou Isabel Marant.Vďaka svojmu nenútenému štýlu vytvorila Isabel Marant mimoriadne vplyvnú a úspešnú verziu parížskej módy, ktorá je veľmi šik. Kombináciou vyhraneného mestského postoja, bohémskej elegancie a rokenrolového ducha vnáša do svojej tvorby nefalšované francúzske čaro.

Isabel Marant prináša svoj francúzsky štýl do H&M

11.6.2013

H&M s hrdosťou oznamuje svoju návrhársku spoluprácu na túto jeseň s parížskou návrhárkou Isabel Marant.

Vďaka svojmu nenútenému štýlu vytvorila Isabel Marant mimoriadne vplyvnú a úspešnú verziu parížskej módy, ktorá je veľmi šik. Kombináciou vyhraneného mestského postoja, bohémskej elegancie a rokenrolového ducha vnáša do svojej tvorby nefalšované francúzske čaro. Pre H&M vytvorí Isabel Marant paletu modelov, ktoré by nemali chýbať v žiadnom šatníku, inšpirovaných jej typickým štýlom. Táto kolekcia, ktorá bude od 14. novembra dostupná v asi 250 predajniach a na internete, obsahuje oblečenie a doplnky pre ženy a mládež. Isabel Marant po prvý raz navrhne aj pánsku kolekciu.


IsabelMarantpourHM_1


„Táto spolupráca mi naozaj lichotí. H&M pracuje s tými najlepšími návrhármi, takže táto pozvánka k spolupráci je pre mňa veľkou cťou. Snažím sa vytvárať niečo skutočné, čo si ženy chcú obliecť na bežný deň a čo budú nosiť s určitou nedbalosťou, ktorá je podľa mňa typicky parížska: pekne sa oblečiete bez toho, aby ste sa nad tým nejako zamýšľali a predsa vyzeráte sexy. Táto kolekcia je plná tohto nenúteného postoja a ľahkosti. Všetko sa dá navzájom rôzne kombinovať, stačí nechať sa viesť svojím inštinktom. Môj pohľad na módu je zameraný na osobnosť," hovorí Isabel Marant.


{youtube}1du58vlxJls{/youtube}
„Sme nadšení, že hosťujúcou návrhárkou v H&M je práve Isabel Marant. Vo svojich kolekciách kombinuje rôzne prvky a vytvára tak nedbalý a mestský štýl, čo ju robí veľmi modernou. Má fantastické oko pre etnické detaily a nevídanú schopnosť tvoriť veci, ktoré ľudia naozaj chcú nosiť. Sme presvedčení, že zákazníci H&M budú touto kolekciou rovnako nadšení ako my," hovorí Margareta van den Bosch, kreatívna poradkyňa H&M.

Isabel Marant sa narodila a vyrástla v Paríži, kde ešte počas strednej školy začala upravovať svoje vlastné oblečenie. Keď dokončila slávnu školu Studio Berçot, začala vo svete módy svoju cestu na vrchol, najskôr vlastnou značkou šperkov, potom pridala aj pletené odevy, až v roku 1994 predstavila celú kolekciu nesúcu jej meno. Dnes už vedie medzinárodne úspešný módny dom so sieťou butikov po celom svete. Jej elegantný parížsky štýl, tvorený zmesou bohémstva a krajčírskeho spracovania zdôrazňujúceho mužské rysy, je z roka na rok obľúbenejší.

 

A kým uvidíme výsledok tejto hviezdnej spolupráce, pozrite si pár kúskov z kolekcie Isabel Marant jeseň/zima 2013. Či bude jej jesenná kolekcia pre H&M ladená podobne sa môžeme nechať prekvapiť.


Zdroj: H&M

 

    3752

    Súvisiace články