Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 22. August 2017

Ironická kolekcia Footshop x Lousy

V módnom svete akoby sa roztrhlo vrece s dizajnérskymi kolaboráciami. Vďaka tomu vznikajú nevšedné, unikátne kolekcie, ktoré často prepájajú dva odlišné svety.

Ironická kolekcia Footshop x Lousy

V módnom svete akoby sa roztrhlo vrece s dizajnérskymi kolaboráciami. Vďaka tomu vznikajú nevšedné, unikátne kolekcie, ktoré často prepájajú dva odlišné svety. Rovnako to je aj pri kolekcii, ktorá vznikla zo spolupráce Footshopu a známeho lokálneho fotografa Lousy Aubera. Identita fotografa síce nie je známa, za to o jeho práci sa hovorí veľa.

3 varianty tričiek tak predstavia 3 každodenné momenty, ktoré sú plné irónie a zveličenia: “Fotografia je skvelá príležitosť, ako sa stať súčasťou niečoho, čo vás fascinuje", vysvetľuje svoju vášeň k remeslu Lousy auber.

 DSC0007

Okrem trička si v prémiovom balení odnesiete aj fotografiu vo formáte A3 a visačku, ktorá môže slúžiť ako prívesok alebo ako súčasť trička. Tešiť sa však môžete najmä na najvyššiu kvalitu materiálov a spracovania, na ktorom si Footshop potrpí. Všetky tričká sú vyrobené v BIO kvalite a potlačené sú najvyšším štandardom digitálnej tlače.

    1794

    Súvisiace články