Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 11. April 2017

Jarné BMD odštartovali!

10.apríla odštartoval prvý deň Bratislavských módnych dní, jarnú sezónu. Veronika Kostková, Veronika Hložníková, Michael Kováčik a ďalší tak predstavili svoju tvorbu v aktuálnych kolekciách, ktoré sú ako stvorené do prvých slnečných lúčov.

Jarné BMD odštartovali!

10.apríla odštartoval prvý deň Bratislavských módnych dní, jarnú sezónu. Veronika Kostková, Veronika Hložníková, Michael Kováčik a ďalší tak predstavili svoju tvorbu v aktuálnych kolekciách, ktoré sú ako stvorené do prvých slnečných lúčov. Pozrite si naše najobľúbenejšie kolekcie!

Michael Kováčik

Charakteristickou farbou Michaela Kováčika je čierna. Aj napriek tomu jeho kolekcie nepôsobia vážne, ale rafinovane a sexi. Pridajte k tomu kovové tóny, transparentnosť a outfity hodné každej femme fatale sú na svete.

Veronika Hložníková

Veronikina kolekcia je inšpirovaná barokom, ktorý pretavila do moderného šatníka žien. Nádych romantiky dodala záplava volánov, kvetín a splývavých siluet, vďaka čomu vznikla nežná, no pritom odvážna kolekcia

Hellenski

Filozofia aj názov značky Hellenski sú inšpirované Helenou z Tróje. Moderný obraz legendárnej krásky a jej šatníka predstavuje značka po svojom. Zachovala však jemnosť a vzdušnosť, ktorú skombinovala s výraznými farbami, ale aj jemnými tónmi slonovinovej.

Veronika Kostková

Jemná kolekcia ako stvorená pre vílu. Nosnou farbou bola slonovinová, ktorá bola efektne zakomponovaná do ženských strihov a krásne zapracovaná do kvetinových detailov.

Foto: zenskyweb.sk

    1639

    Súvisiace články