Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 3. October 2016

Finále na BMD: Mladé talenty aj nezvyčajná spolupráca

Posledný prehliadkový deň na Bratislavských módnych dňoch sa presunul z Refinery Gallery do očarujúcich priestorov Klariského kostola v centre Bratislavy. Programom večera bolo predstavenie kolekcií v rámci súťaže Hľadáme nové tváre módnej scény, z ktorej na konci večera vzišla jediná víťazka.

Finále na BMD: Mladé talenty aj nezvyčajná spolupráca

Posledný prehliadkový deň na Bratislavských módnych dňoch sa presunul z Refinery Gallery do očarujúcich priestorov Klariského kostola v centre Bratislavy.

Programom večera bolo predstavenie kolekcií v rámci súťaže Hľadáme nové tváre módnej scény, z ktorej na konci večera vzišla jediná víťazka. Tú vybrala porota, ktorej členkou bola aj šéfredaktorka TOP FASHION magazínu, Barbora Franeková. Úplný záver večera patril kolekcii z dielne Róberta Vrzalu a Ivety Lederer.

Celkovo sa do finále súťaže dostalo 6 návrhárok, ktoré vytvorili kolekciu na tému Premena ženy v čase. Každá z nich mala svoj vlastný rukopis a tému poňala inak. Nechýbali elegantné, futuristické či vysoko umelecké modely. Kolekcie boli plné kreativity a odvahy, vďaka čomu mala odborná porota ťažké rozhodovanie. Víťazkou sa nakoniec stala Veronika Kopálová. Tá odprezentovala kolekciu plnú prepracovaných, ženských strihov, v ktorej dominoval pastelové farby. Víťazka si odniesla niekoľko cien, vrátane možnosti predstavenia svoje kolekcie v New Yorku. Špeciálne ocenenie za kreativitu získala Dominika Kozáková so svojim netradičným poňatím androgénnej módy.

Víťazná kolekcia Veroniky Kopálovej

Kolekcia Dominiky Kozákovej

Večer uzatvorila očarujúca kolekcia, ktorá vznikla zo spolupráce módneho návrhára Róberta Vrzalu a akademickej maliarky Ivety Lederer. Kolekcia bola plná farieb, od temných až po tie žiarivejšie dokonalo podčiarkovala atmosféru kostola Klarisiek. Napriek tomu v sebe niesla množstvo moderných prvkov. Vďaka kombinovaniu rôznych materiálov, strihov a farieb dvojica docielila inovatívny a exkluzívne pôsobiaci look.

Formal Dresses NZ: Wedding Dresses,Bridesmaid Dresses,Ball Prom Dresses,Cocktail Gowns

    2299

    Súvisiace články