Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 27. April 2014

Bratislavské módne dni – fenomenálne vyvrcholenie

Počas druhého dňa 9. ročníka Bratislavských módnych dní predstavili svoje kolekcie slovenskí módni tvorcovia, ale aj talianska značka Dondup.

Bratislavské módne dni – fenomenálne vyvrcholenie

27.4.2014
Počas druhého dňa 9. ročníka Bratislavských módnych dní predstavili svoje kolekcie slovenskí módni tvorcovia, ale aj talianska značka Dondup. Ako v úvode povedala organizátorka odujatia, Mária Reháková, tento večer bol jedinečným spojením slovenskej a talianskej módy. Prekvapením večera bola športová móda Dominiky Cibulkovej a prehliadka módy pre moletky.

Dondup jar-leto 2014
Jarná kolekcia talianskej značky Dondup je svieža a mladistvá. Od romantických svetlých kúskov prechádza postupne k punkovejšiemu štýlu. Sofistikované vyhotovenie a kvalitné materiály jej dávajú punc luxusu.



Dominika Cibulková
Spestrením večera bola prehliadka športovej módy POMEEE od Dominiky Cibulkovej, ktorú predviedli známe tváre z markizáckeho Telerána. 


Darina Fábriová – Shadows behind pastels
Ako prezrádza samotný názov, ide o kolekciu žensky elegantných modelov v pastelových farbách, ktoré dopĺňajú ich temnejšie, rafinovanejšie alternatívy.


Blažena Ostrovská
Dizajnérka Blažena Ostrovská vytvorila look divošky v meste. Pripravila kolekciu denne nositeľných modelov postavených na kontraste jemných materiálov v prírodných odtieňoch s drsne pôsobiacimi doplnkami vyrobenými z lana či tvrdšími materiálmi so vzorom fauny a flóry lesa.


Jana Jurčenko
Výrazným prvkom kolekcie večerných šiat je použitie čipky, vďaka ktorej sa v niektorých prípadoch akoby "rozmazávali" hranice medzi odevom a pokožkou. Elegantné a sexy.


Bepon
Letnú pohodu vniesla do bloku prehliadok kolekcia plavok značky Bepon, ktoré styloval Andrej Kusalík.


Monika Vontszemuová a Katarína Castrovilli
To, že aj ženy s veľkosťou XL môžu byť sebavedomé, elegantné a sexy, dokázala svojou kolekciou pre moletky Monika Vontszemuová.


Jana Pištejová
Prehliadka ženskej zvodnosti. Tak by sa dala označiť kolekcia etablovanej dizajnérky Janky Pištejovej, Na sexy divožienky, morské panny aj lesné víly sa premenili jej verné zákazníčky z radov slovenských celebrít, ktoré kolekciu predvádzali.


Dondup jeseň-zima 2014/15
Talianska móda večer otvorila a rovnako ho aj uzavrela. Tentokrát išlo o kolekciu Dondup na sezónu jeseň-zima 2014/15. Hrejivé materiály, pohodlné strihy a jemné pastelové odtiene sa spájali v modeloch pôsobiacich noblesne no mladícko zároveň. Rozpačité reakcie, ktoré vzbudili najmä topánky dopĺňajúce túto kolekciu boli pre nás signálom, že slovenskému publiku sa bohužiaľ stále viac zavďačíte niečim trblietavím. Škoda...


Pripravila: Jana Zajasenská
Foto: Daniel Kaplavka/STAR production

 

    6639

    Súvisiace články