Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 30. April 2013

FERKLOVA – týždeň fashion consultingu

Hľadáte individuálny prístup a jedinečný odev, zodpovedajúci presne vašim predstavám? Túžite po vysnívanom kúsku na mieru?

FERKLOVA – týždeň fashion consultingu

29.4.2013

Hľadáte individuálny prístup a jedinečný odev, zodpovedajúci presne vašim predstavám? Túžite po vysnívanom kúsku na mieru? Stretnite sa s módnou návrhárkou počas POP UP week office_FERKLOVA_fashion consulting_2013.

Módna dizajnérka Mirka Ferklová pre vás pripravila týždeň fashion consultingu, kde vám poradí, čo nosiť, ako nosiť, kedy nosiť. Predstaví aj svoju tvorbu a rada vám vezme miery na nový originálny model, ktorý navrhne pre vás na mieru. Vítaní sú rovnako muži, ako aj dámy.
FERKLOVA__foto_M.F__2013_2ferklova_fc2


Kľúčové slová_ móda, módna návrhárka, individual tailoring, fashion consulting
Kto_ Mgr.art. Miroslava Ferklová – módna návrhárka
Čo_ týždeň módy – fashion consulting,
Kedy_ od 29. apríla (aj 1. mája) do 3.mája – od 10:00 do18:00 (aj do 20:00 ☺)
Kde_ Panská 17, 811 01 Bratislava, vedľa British Councilu (vchod z hlavnej ulice)
Kontakt_ email: ferklova@gmail.com, mobil: 00421.903.219.846
https://www.facebook.com/aboutFERKLOVA
ferklova_fc
O Mirke_FERKLOVEJ
Odev, móda, trendy sa stali nie len Mirkiným záujmom, ale aj profesiou, ktorej je odhodlaná sa venovať celý život. Vyštudovala Vysokú školu výtvarných umení v Bratislave a titul Mgr.art získala v odbore odevný dizajn. Skúsenosti z oblasti tvorby originálnych modelov, fashion marketingu a retail dizajnu získavala tiež počas štúdia v talianskom Miláne. Tu spolupracovala aj s návrhármi a konzultantmi módneho domu Gianfranco Ferré. V Nemecku pôsobila v dizajnérskom štúdiu Lifestyle and Performance automobilky Volkswagen. Venovala sa tvorbe limitovaných dizajnérskych kolekcií aut a iných doplnkov v automobilovom priemysle. Okrem tvorby individuálnej módy pre dámy aj pánov pracuje tiež ako externá redaktorka a konzultanka sekcie Made in Czecho-Slovakia pre náš magazín Top Fashion.

pripravila: Jana Zajasenská
foto: Iva Osuska, archív Mirky Ferklovej

    4552

    Súvisiace články