Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 27. May 2013

PRAGUE FASHION NIGHT 2013

Vo štvrtok 30. mája ožije centrum mesta Prahy na jeden večer módou, zábavou a sprievodnými akciami butikov, reštaurácií a barov.

PRAGUE FASHION NIGHT 2013

27.5.2013

Vo štvrtok 30. mája ožije centrum mesta Prahy na jeden večer módou, zábavou a sprievodnými akciami butikov, reštaurácií a barov. Prague Fashion Night, ktorej sa zúčastní viac ako 40 značiek, je inšpirovaná svetovým projektom "Fashion Night Out", ktorý slávi fenomenálny úspech už niekoľko rokov vo svetových metropolách, ako je Miláno, Londýn, Madrid alebo New York.


PFN


Prague Fashion Night nadväzuje na jesenný projekt "Prague (Dreft) Fashion Week", ktorý zaznamenal v roku 2011 a 2012 obrovský úspech. Dreft Fashion Week tento rok prvýkrát uskutoční pod novým názvom Prague Fashion Week a cieľom oboch projektov je prezentácia Prahy v zahraničí ako módnej destinácie. Hlavným zámerom Prague Fashion Night "módnej nákupnej noci" je prezentácia módnych značiek, butikov, vybraných reštaurácií a barov v centre Prahy. Každý zúčastnený butik pripravuje pre svojich návštevníkov na tento večer zaujímavý program.

Hlavnou lokáciou nákupnej noci je Pařížská ulica a jej okolie: Dušní, Široká, Dlouhá, Vězeňská a ďalšie priľahlé ulice v Starom meste. Mladí módni návrhári, ktorí nemajú svoj butik, budú mať prezentáciu svojich kolekcií v Puma Social Club Store v Maiselovej, pozrieť si bude môcť kolekcie víťazky Dreft Black Card 2012 Jindry Jansovej, ďalej kolekcie Libora Komosného, MIM Michaely Čapkovej, Jsem, Jany Minaříkovej.
Počas tohto špeciálneho večera budú mať butiky predĺženú otváraciu dobu a celý program bude prebiehať od 17 do 22 hodiny.

Prague Fashion Night bude zahájená pred hotelom InterContinental Prague o 17 hodine, za účasti supermodelky Petry Němcovej, členky mestského zastupiteľstva hl. mesta Prahy, Aleksandry Udženija, predsedníčkou predstavenstva Prospekta Moda CZ, Lenky Vejvalkovej, šéfredaktorky Harper 's Bazaar, Barbary Nesvadbovej a módnej návrhárky Kláry Nademlýnskej.

Projekt je organizovaný pod záštitou hlavného mesta Prahy a pod záštitou členky mestského zastupiteľstva, Aleksandry Udženija, za podpory centrály cestovného ruchu CzechTourism.


Pripravila: Jana Zajasenská

Viac informácií na www.praguefashionnight.cz


 

    4207

    Súvisiace články