Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 28. september 2021

The Cuba Libre Rum & Cigar House priniesol luxusný golf cup

Sieť podnikov The Cuba Libre Rum & Cigar House je na Slovensku, ale ivzahraničí známa predovšetkým bezkonkurenčným rumovým acigarovým servisom.Takýto zážitok si dnes môžeme dopriať už v štyroch mestách na Slovensku – Bratislava, Žilina, Košice a Prešov. My sme mali nedávno možnosť vychutnať si ho na prominentnej golfovej súťaži, ktorá sa pýši bohatou tradíciou apriazňou účastníkov.

The Cuba Libre Rum & Cigar House priniesol luxusný golf cup

Sieť podnikov The Cuba Libre Rum & Cigar House je na Slovensku, ale i v zahraničí známa predovšetkým bezkonkurenčným rumovým a cigarovým servisom.Takýto zážitok si dnes môžeme dopriať už v štyroch mestách na Slovensku – Bratislava, Žilina, Košice a Prešov. My sme mali nedávno možnosť vychutnať si ho na prominentnej golfovej súťaži, ktorá sa pýši bohatou tradíciou a priazňou účastníkov. Šiesty ročník série The Cuba Libre Golf Cup sa konal aj tentoraz na malebnom východnom Slovensku, v Malej Ide.
 

Koncept siete The Cuba Libre Rum & Cigar House je špecifický pravidelným organizovaním rozličných tematických eventov. Ochutnávky rumu, Kubánsku noc či Slow Smoking Competition každoročne dopĺňa aj výnimočný The Cuba Libre Golf Cup, ktorý sa koná na golfovom štadióne Red Fox Malá Ida. Ihrisko štadiónu Red Fox je situované v očarujúcej prírodnej scenérii. Charakteristické sú pre neho široké ferveje a veľké gríny, ktoré obklopujú vodné plochy a ramená potoka.

Cuba Libre Golf CUP00000016 Cuba Libre Golf CUP00000021

Okrem nádherného prostredia si hráči vychutnávali aj výber zo zaujímavej ponuky degustačných stagov. Počas dňa prebiehal rumový tasting Dictador, ktorý viedol ambasádor Dictadora Šaban Ristemovič. Súťaž si hráči spríjemnili aj cigarou Santa Maria. Ide o špeciálnu cigaru vyrábanú v Hondurase, ktorá je dostupná iba v podnikoch The Cuba Libre Rum & Cigar House. Na Halfway-i, okrem bohatého občerstvenia, rumovej a cigarovej ochutnávky mali hráči možnosť osviežiť sa pravým slovenským pivom ERB a taktiež ochutnať rôzne variácie Gin & Tonicov pod taktovkou Lukáša Vrábeľa a Filipa Navrátila z BarCode Collective. Pokiaľ ide o The Cuba Libre, na ihrisku by to bez rumovej hliadky s krásnymi hosteskami ani nešlo. Dievčatá sa postarali o zabezpečenie pitného režimu hráčov, ako inak s Dictadorom.

Golf Cuba Libre 2019 7070

Počasie hráčom doprialo a celý turnaj sa tak odohral v príjemnom prostredí babieho leta. Organizátori po skončení turnaja odovzdali výhercom hodnotné ceny, ktoré zahŕňali napríklad Mercedes-Benz na víkend, domáci kávovar La Piccola od Musetti, masáže od Golden Kinaare, či fľaše rumu Dictador a krásne trofeje.

Cuba Libre Golf CUP00000011

Dominantou prostredia golfového ihriska boli automobily partnera Golf Cupu Mercedes-Benz. Luxusné automobily tvorili pozadie celého eventu, ktorý charakterizovala golfová atmosféra spojená s relaxom, komfortom a prepychom. Po skončení turnaja a vyhlásení výsledkov sa všetci zúčastnení presunuli na After Party v The Cuba Libre Košice, ktorá pokračovala v duchu celého dňa. Interiér baru inšpirovaný kubánskym vplyvom, dym z cigár, latinská hudba a aj štýl The Cuba Libre bol samozrejmosťou.

Golf Cuba Libre 2019 7090

www.clgc.sk

1104

Súvisiace články