Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 23. August 2017

5 tipov ako sa cítiť atraktívnejšie

Nie každý deň sme naladí na tú správnu vlnu. Nedostatočný spánok, stresujúci deň pred nami či vynechané raňajky nás niekedy dokážu vyviesť z miery.

5 tipov ako sa cítiť atraktívnejšie

Nie každý deň sme naladí na tú správnu vlnu. Nedostatočný spánok, stresujúci deň pred nami či vynechané raňajky nás niekedy dokážu vyviesť z miery. Máme však na to riešenie! Pomocou týchto trikov prekonáte aj tie ťažšie dni s nadhľadom.

1. Noste červenú

Energická farba, ktorá je symbolom zmyselnosti aj sexuality podvedome pôsobí na váš mozog. Jediný akcent červenej na perách alebo aj celý červený outfit oživí vaše sebavedomie.

2. Usmejte sa

Štúdia z roku 2009, ktorú podnikla University of Wales ohovrí, že ľudia, ktorí sa často usmievajú nielen šťastnejši. Môže za to náš mozog, ktorý si úsmev interpretuje ako znak priateľskej atmosféry a atraktivity. Preto nešetrite úsmevmi, aj na samých seba v zrkadle.

3. Rozprávajte sa sama s sebou

University of Illinois zase zistila, že ľudia, ktorí sa sami so sebo rozprávali pred dôležitou udalosťou dosiahli lepšie výsledky a aj vyššie sebavedomie. Doprajte si teda motivačný dohovor pokojne aj každé ráno.

4. Vystrite sa

Štúdia, ktorú viedla Asociácia Psychologickej vedy zistila, že sedenie so spriamenou chrbticou redukuje množstvo kortizolu v krvi, čoho výsledkom je znižujúci sa pocit strachu či rizika.

5. Myslite na svoje sebavedomie

Ďalšia štúdia Experimentálnej sociálnej psychológie zistila, že spomínanie na sebavedomé kroky z vašej minulosti priaznivo ovplyvňujú vašu aktuálnu náladu a vnímanie samých seba.

Foto: @wethepeoplestyle

    1239

    Súvisiace články