Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 23. August 2017

7 organizačných trikov

Mnohí sa zhodneme na tom, že žijeme vo veľmi rýchlej, uponáhľdnej dobe. Preto viacerí zápasíme nielen s organizáciou nášho sukromného a pracovného času, ale aj s organizáciou v domácnosti.

7 organizačných trikov

Mnohí sa zhodneme na tom, že žijeme vo veľmi rýchlej, uponáhľdnej dobe. Preto viacerí zápasíme nielen s organizáciou nášho sukromného a pracovného času, ale aj s organizáciou v domácnosti. S našimi jednoduchými trikmi však porazíte nedostatok času a neželaný neporiadok.

1. Vyprať, vysušiť, odložiť

Prvé dve časti tejto rovnice zvláda asi každý, problematická je však posledná časť- odložiť čisté, suché veci. Vyhraďte si každý deň 10 minút na to, aby ste dôkladne uložili všetky veci na svoje miesto. Už len ten pocit vám dá pokoj na duši.

2. Extra porcia

Pokiaľ varíte akékoľvek jedlo od úplného základu, prirpavte o poricu-dve viac. Tie dajte pokojne zamraziť a o obedy v práci máte vystarané na dlhšie. Navyše ušetríte čas s prípravou jedál na ďalšie dni.

3. Vymyslite si outfit dopredu

Aby ste ráno nestrácali čas s výberom outfitov a nekonečnými kombináciami, ktoré aj tak končia pri obľúbených džínsoch s tričkom, premyslite si váš outfit večer pre spaním.

4. 10-minútovka

10 minút každý večer venujte uprataniu maličkostí- vyneste smeti, umyte riady, odlože porozhadzované knihy. Uvidíte, že sa vám bude hneď lepšie spať!

5. Správny čas

Nastavte si budík na ten správny čas. Premyslite si koľko času potrebujete na prípravu, koľko na raňajky a možno aj niekoľko minút na relax. Takto začnete svoj deň energicky a bez stresu.

6. Zbaľte sa

Tak ako pri outfite, aj kabelku by ste si mali pripraviť deň dopredu. Myslite na to, aké bude počasie, aký program je pred vami.

7. Odkaz pri dverách

Ideálne je pripraviť si všetky dôležité veci, ktoré by ste mohli porebovať priamo ku dverám alebo do chodby. Jednoducho na miesto, ktorému sa tesne pred odchodom nevyhnete. Aby ste na dôležité veci nezabudli, pokojne pridajte aj odkaz priamo na vchodové dvere.

    1341

    Súvisiace články