Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 5. June 2017

Tech novinky na pláži

V modernej dobe sa nezaobídeme bez našich technológii ani len na pláži. Avšak niekoľko z nich tu je na to, aby náš život spríjemnili a voľný čas plný relaxu posunuli na vyššiu úroveň.

Tech novinky na pláži

V modernej dobe sa nezaobídeme bez našich technológii ani len na pláži. Avšak niekoľko z nich tu je na to, aby náš život spríjemnili a voľný čas plný relaxu posunuli na vyššiu úroveň.

Kobo Aura H20

Ak je opaľovanie na pláži či pri bazéne pre vás späté s čítaním obľúbenej knihy či magazínov, no unavujú vás navlhnuté a zlepené strany morskou vodou, ideálnou voľbou per vás bude čítačka Kobo Aura H20. Neodráža sa v nej svetlo a navyše je vodeodolná až do 1m po dobu 30 minút. Takto navyše ušetríte miesto vo vašej plážovej taške.

 

UE Roll 2

Malý, kompaktný a ľahučký model, ktorý sa stane vašim obľúbeným spoločníkom na pláži, alebo aj počas party pri bazéne. Navyše je dostupný s mini “nafukovačkou” vďaka čomu si ho môžete zobrať pokojne aj do vody.

ue roll speaker beachgear0517 

Audio Bone 1.0 slúchadlá

Vodeodolné slúchadlá, ktoré vám zabezpečia maximálny komfort pri opaľovaní. Vďaka tesneniu vás tiež nebude rušiť ruch vĺn z vonka.

audiobone headphones beachgear0517

Canon PowerShot D30

Výlety na pláž s klasickým foťákom nemusia vždy dopadnúť dobre. Aby ste však ušetrili drahú technológiu, siahnite radšej po tejto vodeodolnej verzii fotoaparátu. Je ľahučký, kompaktný a prispôsobený foteniu pri priamom a silnom slnku.

canon powershot camera beachgear0517

YETI chladič

Yeti Hopper je v podstate štýlový chladnička s výzorom športovej plážovej tašky. Vďaka nej sa vyhnete teplým drinkom a jej vodeodolný povrch zabezpečí, že obsah ostane v suchu.

yeti cooler bag beachgear0517

LifeProof Fre Waterproof obaly

Obaly na smartfóny tejto značky sú vodeodolné, odolné voči poškrabaniu a mnohým Ďalším nehodám, ktoré hrozia na pláži či bazéne.

lifeproof phone case beachgear0517

CGear osuška

Predstavte si pohodlné opaľovanie bez toho aby ste museli zo seba neustále zoškrabávať nánosy piesku. Túto takmer nesplniteľnú predstavu robí reaitou CGear osuška, ktorá odpudzuje piesok. Pôvodne bola navrhnutá pre vojenské účely, no svoje využitie si našla aj v bežnom živote. Navyše ju môžete upevniť o zem, čiže vás už nebude otravovať ani silný prímorský vietor.

sand free mat beachgear0517

Foto: archív značiek

    1146

    Súvisiace články