Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 18. April 2017

Móda v domácnosti

Aj tie najbežnejšie kúsky do domácnosti môžu dostať dizajnový nádych. Vedia to aj prestížne módne domy, ktoré často vkročia na neprebádanú pôdu kuchynských spotrebičov či lifestylových doplnkov, ktorým dodajú svoje módne cítenie.

Móda v domácnosti

Aj tie najbežnejšie kúsky do domácnosti môžu dostať dizajnový nádych. Vedia to aj prestížne módne domy, ktoré často vkročia na neprebádanú pôdu kuchynských spotrebičov či lifestylových doplnkov, ktorým dodajú svoje módne cítenie. Dolce & Gabbana predstavili líniu kuchynských spotrebičov už počas Salone del Mobile v Miláne, Armani Casa je už stálicou na trhu s nábytkom, no ďalšie značky majú tiež čo povedať v tomto odvetví! U nás zistíte, s čím prišli na trh značky ako versace či Roberto Cavalli.

Ping pongové rakety Chanel

Ping pongové rakety síce nie sú nevyhnutným doplnkom do každej domácnosti, no každý nadšenec tejto hry a módy ocení dizajn, štýl a v neposlednom rade nápaditosť, s ktorou značka prišla.

Versace pre domácich maznáčikov

Dekadentný kúsok pre vašich domácich maznáčikov v sebe spája misku na potravu a vodu, a zároveň predstavuje najvyšší level exkluzivity, ktorý by ste radi dopriali aj svojim malým spoločníkom.

versace

Šálky Roberto Cavalli

Zabudnite na nudné šálky! S línioud od Roberto Cavalli vaše kávičkovanie s kamarátkami naberie úplne nový rozmer.

cavalli

Stolíky Matthew Williamson

Odkladacie stolíky Matthew Williamson s rozprávkovým nádychom ako vystrihnutým z poviedky od Edgara A. Poa.

matthew williamson

Zrkadlo Armani Casa

Beauty zrkadlo od Armani Casa s mramorovým podstavcom dodá poriadnu dávku luxusu aj vašej kúpeľni.

armani casa

Burberry farbičky

Ak radi trávite čas nad antistresovými omalovánkami, alebo by ste svojim deťom dopriali kúsok dospleáckeho sveta, potešia vás farbičky od značky Burberry.

burberry

Tiffany & Co. Hodiny

Tiffany & Co. nie je iba o diamantoch a zásnubách. V ich ponuke nájdete aj tieto stolové hodiny v chrómových tónoch, ktoré sa dokonale hodia do klasického aj minimalistického interiéru.

tiffany and co

Koberec Missoni

Osušky Missoni môžete doplniť aj takýmto farebným koberčekom do kúpeľne, s ktorým okamžite celú miestnosť rozjasníte a dodáte jej boho nádych.

missoni

Foto: archív značiek

    1249

    Súvisiace články