Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 3. January 2017

4 meditačné a relaxačné aplikácie

Ako sa rýchlo a jednoducho vyrovnať s rýchlo nastupujúcim stresom po sviatkoch a zároveň si správne zrelaxovať myseľ? Odpoveď je jednoduchá.

4 meditačné a relaxačné aplikácie

Ako sa rýchlo a jednoducho vyrovnať s rýchlo nastupujúcim stresom po sviatkoch a zároveň si správne zrelaxovať myseľ? Odpoveď je jednoduchá. Naše technológie nám dnes umožňujú relaxovať a meditovať aj v pohodlí našich domov a to za doprovodu profesionálnych inštruktorov. Vystačíte si preto s týmito 4 aplikáciami.

Calm
Calm je ideálna aplikácia do mhd, pri dlhších cestách alebo pred spánkom. Podľa preferencií si vyberiete tému a aplikácia vás prenesie do pozitívneho prostredia dažďového pralesa či na pokojnú pláž. Môžete si vybrať či si želáte zredukovať stres, naštartovať svoju kreativitu alebo sa nastaviť na príjemný spánok.

Headspace
Aplikácia, ktorá berie wellness, správnu životosprávu veľmi vážne. Tak isto ako pri fitness plánoch, aj tu si môžete nastaviť vaše ciele podľa životného štýlu a času, ktorý máte. Podľa toho vám aplikácia odporučí lekcie na mieru.

headspace

Welzen
Všestranná aplikácia, ktorá vám pomôže počas celého dňa. Môžete si vybrať koľko času chcete meditáciou stráviť, či máte iba 5 minútovú pauzu v práci, alebo si túžite dopriať hodinovú relaxáciu. Takisto si môžete personalizovať svoje ciele. Navyše, aplikácia vám vysvetlí aj celú vedu, ktorá je za výsledkami meditácie.

welzen

Stop, Breathe & Think
Táto aplikácia vyhodnocuje váš den na základe pravidelných “check in” otázok, ktoré zosumarizujú vaše stresové a kreatívne levely. Takisto pracuje ako klasická wellness appka, v ktorej si nastavíte požadovaný cieľ ako zvýšenie sústredenia, lepší spánok či redukcia stresu.

stop

    1848

    Súvisiace články