Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 14. December 2016

#adoptujesmilujes

Mnohí z nás od malička snívajú o domácom miláčikovi. Preto nie je zvláštnosťou, ak si deti alebo aj dospelí vypýtajú pod stromček psíka.

#adoptujesmilujes

Mnohí z nás od malička snívajú o domácom miláčikovi. Preto nie je zvláštnosťou, ak si deti alebo aj dospelí vypýtajú pod stromček psíka. Čoraz častejšie sa však stáva, že psíkov nakupujeme bez zdravého uváženia, berieme ho ako vecný dar a pritom zabúdame, že aj on je živá bytosť túžiaca po našej láske. To mnohokrát vyvrcholí umiestnením psíka do útulku. Tých je na Slovensku čoraz viac, no napriek tomu to kapacitne nezvládajú.

PES SOCIAL 14.12.2016 FBIN

Ste pripravení na život so psíkom? Zodpovedzte si najskôr tieto otázky:

PES SOCIAL 10.12.2016 FBIN

Občianske združenie Pes v núdzi sa však rozhodla zakročiť aj prostredníctvom projektu #adoptujesmilujes . Jeho odkazom je povzbudiť verejnosť k adoptovaniu psíkov z útulku, ktorí si zaslúžia takú istú lásku ako psíkovia z chovateľských staníc. Adoptovaním tiež môžete mnohým z nich doslova zachrániť život! Trochu lásky týmto psíkom však môže dať každý z nás, aj tí, ktorí sa na adopciu necítia. Jednoduchá aktivita a kúsok vášho voľného času dokáže s týmito stvoreniami divy. Navyše, tieto psíky sú najvďačnejšími stvoreniami, ktoré vám všetku lásku a pozornosť stonásobne vrátia.

Tipy ako sa zapojiť:
● Venčenie útulkáča
● Návšteva útulku (hocijakého)
● Dočasná opatera psa v období, kým sa mu nenájde trvalý domov
● Športové aktivity so psom (beh/prechádzka/skateboarding/aportovanie)
● Rozličné aktivity s vlastným psom

Kampaň podporil Sajfa, Dara Rolins, Adela Banášová a mnoho ďalších známych tvári, ktorým nie je osud stoviek psíkov ukradnutý. Predvianočný čas je navyše ako stvorený na zamyslenie sa nad našimi vlastnými činmi a zároveň je ideálnym obdobím na snahu o zmenu k lepšiemu. Zapojte sa s nami! Viac informácii nájdete na adoptujesmilujes.sk.

PES SOCIAL 17.12.2016 FB

    1656

    Súvisiace články