Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 27. April 2017

Štýlové dobrodružstvá na cestách

Bratislavský autosalón, ktorý prebiehal v dňoch 25.4. až 30.4.

Štýlové dobrodružstvá na cestách

Bratislavský autosalón, ktorý prebiehal v dňoch 25.4. až 30.4. bol plný exkluzívnych, rýchlych vozidiel, no nás zlákalo niekoľko noviniek. Koniec-koncov, móda a dizajn (aj ten automobilový) idú ruka v ruke a medzi dámami sa nájde dostatočné množstvo milovníčok rýchlych či štýlových áut, ktoré na cestách pútajú pozornosť. Ženy a autá idú jednoducho k sebe. Predstavujeme vám naše obľúbené modely pre rok 2017.

LEXUS LC

Športový dizajn a luxusný dizajnérsky dotyk sa spojili v novom modeli Lexus LC. Keď spoločnosť v rku 2012 predstavila prvý koncept tohto modelu, verejnosť nechcela veriť, že takéto dokonalé línie sa môžu dostať do sériovej výroby. Avšak opak je pravdou a dnes už môžme mať aj my v garáži zaparkovaný tento elegantný model. Na dizajne a technológiách sa spolupodielalo až 4000 dizajnérov, čoho výsledkom je naozaj prepracovaný dizajn. Pri dizajnovej stránke to však len začína.

Milovničky rýchlej jazdy potešia vynikajúce jazdné vlastnosti, ktoré vznikli vďaka extrémne tuhému podvozku. Vodič si pri jazde môže naplno vychutnať úplne nový systém Lexus Dynamic Handlig, ktorý ponúka voľbu dvoch pohonných ústrojenstiev- model LC 500 poháňa osemvalec s objemom 5,0 litra s desať stupňovou prevodovkou, a model LC 500h  je zase vybavený viacstupňovým hybridným pohonom. Zrýchlenie a zvuk motora sa tak stane vašou drogou.

DSC 1199

 

MINI COUNTRYMAN

Len ťažko by ste našli lepšiu kombináciu dizajnu a uvoľnenosti, na akú sme natrafili pri spoločnosti MINI. Versatilné, prispôsobivé, športové vozidlo akým je model COUNTRYMAN prešiel inováciou, ktorá z neho urobí aj vášho miláčika.

title

Úplne prvý model MINI COUNTRYMAN sa dostal do predaja v roku 1960 a už vtedy sa na cestách odlišoval. Jeho nezameniteľný dizajn si preto našiel svoje miesto aj v moderných modeloch, avšak s nádychom súčasného dizajnu. Každá cesta v COUNTRYMAN sa tak stane zážitkom aj vďaka perfektnému výhľadu. Pokiaľ patríte k cestovateľom, ktorí si zvyknú zbaliť viac ako by mohli potrebovať, poteší vás aj prispôsobivý batožinový priestor, ktorý určite ocenia aj všetci nákupní maniaci. 

S najnovším modelom dokonca môžete šetriť prírodu, ekologickejšou alternatívou pre vás totiž bude COUNTRYMAN Plug-In hybrid, ktorý v sebe kombinuje elektrickú batériu a klasický benzínový motor. V ponuke sú však aj klasické benzínové a naftové modely. 

MINI COUNTRYMAN však nie je len dokonalým spoločníkom pri cestovaní, ale aj spoľahlivým partnerom pri každodennom pohybe, ktorý si však zachováva poriadnu dávku štýlu. 

DSC 1091

MINI CABRIO- dokonalý spoločník do letných dní

MERCEDES AMG GT

Športová história, neprekonateľná rýchlosť a nezameniteľný štýl sa spojili v modeli Mercedes AMG GT, ktorý bol v rámci Autosalónu po prvý krát predstavený na Slovensku. Jeho nezameniteľný zvuk motara bude lákadlom pre každú milovníčku rýchlosti, a jeho oblé línie a prepracovaný dizajn zase uspokoja tie najnáročnejšie z nás. Niekoľko modelov z rodiny AMG GT jednoducho splní sny každému.

DSC 1165

Model AMG GT posúva hranice možnosti vozidiel. Športové auto bolo stvorené pre rýchlosť a tentokrát je doplnené systémom AMG Dynamic Plus (vo voliteľnej výbave), ktorý sa stará o dynamiku jazdy. Program AMG Dynamic Select ponúka šoférom 3 jazdné programy: športový, športový+, komfort, vďaka čomu budete svoju jazdu dokonale regulovať. Prídavný program "pretek" však ešte o niečo posúva hranice jazdných vlastností auta a robí z neho pretekárske auto.

DSC 1169

Vyberané materiály, elegantné tvary a prepracované detaily vás budú rozmaznávať aj v interiéri auta, v ktorom sa vám splnia všetky sny o pohodlí a estetike.

 CADILLAC XT5

Nový model XT5 je základným kameňom rady crossoverov značky CADILLAC. Vyznačuje sa ľahkou konštrukciou a vylešenými jazdnými vlastnosťami, takisto úplne novým dizajnom a zvýšenou kapacitou batožinového a úložného priestoru.Dizajnová stránka značky Cadillac sa takisto rozvinula a postupne si tak vytvorila svoj vlastný dizajnový rukopis, ktorý je čiatetľný aj pri modeli XT5. Ostré hrany sa tu miešajú s oblými a vytvárajú tak elegantnú, miestami športovú kontinuitu. Interiér XT5 je založený na filozofii čistej, modernej elegancie a remeselnej zručnosti.

DSC 1122

Výkon vozidla je takisto vylepšený a pochváliť sa môže novým 6-valcovým motorom s priamym vstrekovaním poskytuje 314 konských síl (231 kW) a krútiaci moment 368 Nm, ktorý umožňuje pôsobivé zrýchlenie z 0 na 100 km/h iba za 7,5 sekundy. Súčasťou je aj nová 8-stupňová automatická prevodovka, ktorá je pri XT5 štandardom. Electronic Precision Shift je zase prvuá elektronicky riadená prevodovku pre Cadillac, ktorá znižuje hlučnosť a vibrácie, umožňuje lepšie využitie priestoru vozidla.

DSC 1120

Cadillac XT5 je ako stvorený pre modernú rodinu do mesta, ale aj na cesty, no zamiluje si ho aj každý milovník ikonických modelov.

    1297

    Súvisiace články