Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 30. November 2016

Aj voľne stojace spotrebiče môžu byť krásne

Pri troche šťastia a premyslenom výbere, si kuchynské spotrebiče vyberáme raz za dekádu. V období, keď v našej útulnej kuchyni všetko funguje, nie je dôvod udržiavať si povedomie o tom, čo prinášajú nové technológie.

Aj voľne stojace spotrebiče môžu byť krásne

Pri troche šťastia a premyslenom výbere, si kuchynské spotrebiče vyberáme raz za dekádu. V období, keď v našej útulnej kuchyni všetko funguje, nie je dôvod udržiavať si povedomie o tom, čo prinášajú nové technológie. Keď však nakoniec príde čas vymeniť spotrebič, znamená to predovšetkým hodiny strávené nad prieskumom a výberom.

Pri rekonštrukcii, sťahovaní či výbere kompletne novej kuchyne, je však namieste hneď v úvode poznať odpoveď na otázku, či spotrebiče chcete zakryť a teda zvolíte vstavaný model alebo ich naopak chcete svetu ukázať. Možno budete prekvapení ako môže voľne stojaci spotrebič dodať vašej kuchyni šmrnc. Spoločnosť Whirlpool je známa tým, že načúva potrebám zákazníkov a preto sa rozhodla vstúpiť aj do kategórie voľne stojacich sporákov. „Dizajn voľne vstavaných spotrebičov dlhý čas držal prvenstvo v rámci nevýhod. Postoj zákazníkov však priniesol zmenu vo vnímaní u výrobcov,“ hovorí špecialistka spoločnosti Whirlpool Darina Papáčová a zdôrazňuje: „Krása a mimoriadny dizajn u voľne stojacich spotrebičov sú v dnešnej dobe rovnako dôležité ako najmodernejšie technológie.“

DG201602066

Ľahšia manipulácia pri čistení či oprave, jednoduchšia výmena, keďže nie je potrebné prispôsobovať sa možnostiam kuchynskej linky a v neposlednom rade nižšia cena, to sú benefity voľne stojacich spotrebičov.„Kvalitný voľne stojaci sporák bude vašim veľkým pomocníkom. Napríklad sporák Whirlpool v dizajne CORE + už na prvý pohľad zaujme nadčasovým dotykovým displejom, ktorý posúva dizajn tohto spotrebiča na novú úroveň. Veľmi komfortná je napríklad indukčná varná doska so štyrmi varnými zónami, dotykovým ovládaním a možnosťou variť s hrncami a panvicami akéhokoľvek rozmeru.Indukčná technológia privádza energiu priamo do nádoby a varenie je tak rýchlejšie a energeticky efektívnejšie ako u iných varných dosiek. Zároveň zaručuje absolútnu bezpečnosť. Akvarná doska zistí neprítomnosť riadu po dobu 1 minúty, alebo keď sa tekutina rozleje, sofistikovaná technológia dosku automaticky vypne.

DG201602058

O vždy dokonalý výsledok sa v rúrach sporákov Whirlpool v dizajne CORE + postaráaj senzorová technológia 6. Zmysel. Veľmi rýchlo si zvyknete na komfort nastavenia ideálnych parametrov pre prípravu vašich obľúbených pokrmov. Vyberiete si zo štyroch prednastavených funkcií - pizza, chlieb, mäso a koláče - a rúra sama určí správnu teplotu a čas, a to presne podľa typu jedla, ktoré sa pripravuje. Rúru ani netreba predhrievať. Gurmánov určite poteší otočný ražeň poháňaný motorom pre dokonale upečené kura či iné mäso. O "upratovanie" rúry sa postará samočistiaci systém pyrolýzy.„Zabudnite na nekonečné hodiny strávené namáhavým čistením rúry. Vďaka pyrolytickému čistenie môžete rúru dokonale vyčistiť stlačením tlačidla na ovládacom paneli. Technológia využíva cyklus s vysokou teplotou (450 - 480 °C), ktorá všetky nečistoty premení na prach.Ten potom jednoducho zotriete vlhkou handričkou alebo povysávate,“ upresňuje Darina Papáčová.

DG201602065

Nikto netvrdí, že vybrať si kuchynské spotrebiče je jednoduché.Svoj vkus, plány i aktuálnu životnú situáciu však viete zohľadniť a dokonale zladiť pri rozhodovaní sa.„Ako ľudia, aj spotrebiče by mali mať povestný šiesty zmysel. V tomto storočí totiž už neplatí, že spotrebič by vám mal len pomáhať, mal by sám myslieť a čo najviac vecí, samostatne urobiť za vás,“ uzatvára špecialistka spoločnosti Whirlpool Darina Papáčová.

    2121

    Súvisiace články