Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 8. October 2016

Spotrebiče Hotpoint: Dizajn a výkonnosť

Ideálna kuchyňa by mala spĺňať niekoľko kritérií. V prvom rade by mala byť funkčná, praktická, no zabúdať by sme nemali ani na jej dizajnovú stránku.

Spotrebiče Hotpoint: Dizajn a výkonnosť

Ideálna kuchyňa by mala spĺňať niekoľko kritérií. V prvom rade by mala byť funkčná, praktická, no zabúdať by sme nemali ani na jej dizajnovú stránku. Značka Hotpoint prináša ideálne riešenie pre tých náročnejších z nás, ktorí vyžadujú všetky tieto vlastnosti. Nový rad vstavaných spotrebičov značky Hotpoint predstavil pestré portfólio produktov od parných rúr až po novinky ako vstavaný kávovar.

Vstavané rúry a parné rúry sú plné praktických funkcií, vďaka ktorým dostanú vaše kulinárske zážitky úplne nový rozmer. Medzi tie patrí funkcia prednastavených receptov, ktoré boli pripravené v spolupráci so špičkovými šéfkuchármi. Vďaka tomu si môžete byť istí dokonalými chodmi za každých okolností. Navyše si môžete vytvoriť svoje vlastné recepty a tým si pri varení ušetriť viac času. Využitie technologických inovácií ako systém rovnomerného prúdenia horúceho vzduchu či integrovaná tepelná sonda opäť posúvajú zážitok z varenia na nový level. Rada Hotpoint vám teda dovolí byť kreatívnymi, no zároveň sa stane vašim najlepším pomocníkom v kuchyni. Parná rúra Hotpoint je ďalším žolíkom značky Hotpoint. Vďaka nej totiž budete môcť pripravovať zdravé, jednoduché jedlá na pare. Je tiež ideálna na rozmrazovanie, ale aj pečenie.

DG201571492

Kreativita má svoje miesto aj pri dizajnovej stránke spotrebičov. Čisté línie doplnené chrómovými detailmi pôsobia moderne, no zároveň nadčasovo. Prémiový Dizajn 9 bol v roku 2016 dokonca ocenený prestížnou cenou Red Dot Award. Okrem toho, spotrebiče sú rozdelené do 9 dizajnových rád, ktoré sa od seba líšia dizajnom aj technologickým vybavením. Rada 7 je dokonca dostupná vo viacerých farebných prevedeniach, čo je pri domácich spotrebičoch rarita. Vybrať si môžete hneď zo štyroch farebných prevedení: čierne, biele, kávové a vo farbe púštneho piesku. Dizajn dokonca zachádza do takých detailov, kedy si môžete vybrať aj štýl rúčky. Zvoliť môžete moderný hranatý, alebo klasický guľatý.

Vstavané spotrebiče Hotpoint dopĺňajú dokonalo ladiace varné dosky, nové modely vstavaných chladničiek, umývačky riadu, ale aj kávovar s ohrevnou zásuvkou. Sú ideálnou voľbou otvorených kuchýň a interiérov, ktoré spájajú kuchyňu s obývačkou. Vďaka svoju modernému dizajnu sa tak jednoducho stanu dekoratívnym prvkom každej domácnosti, no pritom nezabúdajú na maximálnu funkčnosť a efektivitu.

    1679

    Súvisiace články