Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 5. October 2016

Značka Supreme predáva tehlu za 32 €

Značka Supreme bola založená v roku 1994 v New Yorku, kedy ponúkala produkty primárne zamerané na skejťákov. Odvtedy sa zo Supreme stala jedna z najikonickejších streetstylových značiek, ktorú kopírujú mnohé ďalšie.

Značka Supreme predáva tehlu za 32 €

Značka Supreme bola založená v roku 1994 v New Yorku, kedy ponúkala produkty primárne zamerané na skejťákov. Odvtedy sa zo Supreme stala jedna z najikonickejších streetstylových značiek, ktorú kopírujú mnohé ďalšie. Ich zákazníkmi už dávno nie sú iba vyznávači hip-hopu, rocku či fanúšikovia skateboardingu. S obľubou ju nosia celebrity od Kim Kardashian až po Justina Biebera.

Kolekcie značky Supreme sú známe tým, že sa produkujú vo veľmi limitovaných množstvách, väčšinou od 5 do 15 kusov. Okrem toho, vyrábajú aj skateboardy, z ktorých je zakaždým dostupných takisto len pár kusov. Pre fanúšikov značky predstavujú doslova zberateľský objekt.

Ich dizajny sú zarážajúco jednoduché, niekedy retro a niekedy extravagantné. Napriek tomu dokážu všetky svoje modely vypredať do posledného kusu. Najnovšími produktmi v ich ponuke však nie len oblečenie, ale pribudla aj kľúčenka, fľaša na vodu, škatuľka, sklenená podložka či tehla. Táto kontroverzná ponuka má retro look a určite by ste ich cenu neuhádli. Spomínanú tehlu si môžete kúpiť za 32€ a kľúčenku za 16€.

Čo poviete na ponuku doplnkov značky Supreme?

supreme1

supreme5

supreme6

supreme8

Foto: archív značky

    4573

    Súvisiace články