Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 10. September 2016

20 najštýlovejších obalov pre smartfóny

Farebné, jednoduché, elegantné, netradičné či s nápismi. Aj také sú v dnešnej dobe obaly na smartfóny.

20 najštýlovejších obalov pre smartfóny

Farebné, jednoduché, elegantné, netradičné či s nápismi. Aj také sú v dnešnej dobe obaly na smartfóny. Medze sa kreativite naozaj nekladú. V našom výbere si príde na svoje každý.

Elegantné
Aj jednoduchosť má svoje čaro. Ak sa riadite heslom „less is more“ určite vás zaujme model od Stella McCartney so zlatým detailom či Dolce & Gabbana s motívom farebných obkladačiek. Zaujímavý model od Rebecca Minkoff môže poslúžiť aj ako crossbody kabelka a imitáciou čierneho mramoru dodáte svojmu smartfónu trochu lesku.

4

Farebné
Pokiaľ ste zástancom farieb a vzorov, obal od Dolce & Gabbana bude svojim 3D efektom pre vás ako stvorený. Živé farebné kombinácie od Stella McCartney, Marc Jacobs a Casetify sa postarajú o zaujímavé spestrenie každého outfitu.

marc jacobs

Vtipné
Zábavné obaly na smartfóny doslova zaplavili sociálne médiá po tom ako pred troma rokmi Moschino prinieslo obal v tvare hranoliek od McDonald’s. Dnes tak môžete naraziť na naozaj pestrú ponuku v tejto kategórii. Pridali sa aj ďalší dizajnéri ako Philip Plein, Stella McCartney či Anya Hindmarch.

plein

 

S nápisom
Motivačné, spomienkové, vtipné, obaly vyjadrujúce aktuálnu náladu predstavujú akýsi status v offline svete. Na svoje si prídu milovníci kávy či šampanského, cestovatelia aj fanúšikovia Harryho Pottera.

2474721 iphone6s color rose gold 177607.png.560x560

Netradičné
Na prvý pohľad možno ani nevyzerajú ako obaly na smartfóny, ale skôr ako neurčité dizajnérske prvky z dreva či kovu. Zaujímavým smerom sa ubrala Anndra Neens so svojou kovovou konštrukciou na retiazke, či značka Miu Miu so žltým modelom z kože.

andraa neen

 

Foto: archív značiek

    1803

    Súvisiace články