Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 19. november 2016

7 exkluzívnych lyžiarskych chát

Mnohí z nás sa chystajú stráviť zimné prázdniny práve na lyžiarskych svahoch. Prečo si však takúto dovolenku nenaplánovať vopred?

7 exkluzívnych lyžiarskych chát

Mnohí z nás sa chystajú stráviť zimné prázdniny práve na lyžiarskych svahoch. Prečo si však takúto dovolenku nenaplánovať vopred? Tie najlepšie lokality sa obsadzujú závratným spôsobom, preto by ste si tu svoju vysnívanú chatu zabookovať čo najskôr. A akú výhodu má chata oproti hotelu? Je intímnejšie, romantickejšie a proste má nejaké to čaro, ktoré v hoteloch nenájdete.

Chalet Alpin Roc, Bagnes, Švajčiarsko

Túto chatku nájdete hneď nad lyžiarskym strediskom Verbier vo Švajčiarsku. Pokojne tam môžete zobrať rodinu alebo kamarátov, vyspíte sa tam totiž až ôsmi. Nájdete v nej vírivku, saunu, terasu s neskutočným výhľadom a exkluzívny interiér.

Chalet Sky, St.Anton, Rakúsko

Táto 5 izbová chata sa nachádza v rakúskom stredisku St.Anton. Interiér je kombináciou rustikálneho a moderného štýlu, vďaka čomu zaručuje naozaj exkluzívny zážitok. Poskytuje však všetky vymoženosti hotelového servisu od recepcie až po upratovanie.

2

Shalimar, Zermatt, Švajčiarsko

Chata Shalimar sa nachádza kúsok od strediska Zermatt, ktorý je hneď pod známym Matterhornom. Ubytuje až 20 hostí, takže ak chystáte veľkú párty, našli ste to pravé. Nájdete tam bazén, malé kúpele, saunu aj masážnu miestnosť.

3

Vieux Pont, Val-d’Isère, Francúzsko

Domovom tejto exkluzívnej chaty je populárne stredisko Val-d’Isère. Kombinuje v sebe drevo a kameň, vďaka čomu si zachováva prírodnú tematiku. Zážitok vám spríjemní napríklad aj súkromný šéfkuchár, otvorený krb, vnútorný bazén či sauna.

4

Illimani, St.Anton, Rakúsko

5 izbová chata, v ktorej zabudnete na čas. Pohodlne sa tam vyspí 8 hostí a do lyžiarskeho strediska to je na skok. Interiéry sú síce tradičné, no s moderným nádychom. Okrem toho je tam aj sauna a spa, miestnosť vyhradená na hranie rôznych hier a lyžiarska miestnosť, ktorú ocenia všetci športovci.

5

Brickell Megeve, Megève, Francúzsko

Brickell Megeve sú v podstate 2 spojené chaty a na ich prízemí nájdete fitness miestnosť, jacuzzi, bazén, vínnu pivnicu a hraciu miestnosť.

6

San Lorenzo Mountain Lodge, Kornplatz, Taliansko

V južnom Tirolsku nájdete tento skvost, ktorý ubytuje až 10 hostí. Neskutočný výhľad si budete môcť vychutnať napríklad aj z vonkajšej vírivky, a okrem toho si môžete užiť aj pravé turecké kúpele. Lyžiarske stredisko Dolomiti Superski je vzdialené 15 minút cesty autom.

7

    1975

    Súvisiace články