Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. July 2017

5 x letný rúž

Leto bez farebnosti by snáď ani nebolo letom. Jediný dotyk výraznejšej, vessel farby dokáže premeniť nielen celý outfit, ale náladu nosteľky.

5 x letný rúž

Leto bez farebnosti by snáď ani nebolo letom. Jediný dotyk výraznejšej, vessel farby dokáže premeniť nielen celý outfit, ale náladu nosteľky. Preto by sme sa nemali sústrediť iba na farby nášho outfitu, ale aj líčenia. Dodajte aj svojej vizáži štipku hravosti prostredníctvom 5 must-have letných rúžov.

Fuksiová

Výrazná a temperamentná, no zároveň romantická. Taká je fuksiová. Pripomenie vám dobrodrružné letné noci, ale aj prechádzky po galériách. Vynikne na všetkých tónoch pleti, preto sa jej vôbec nemusíte báť.

Náš tip:
NYX Butter Razzle (notino.sk)

nyx razzle

Koralová

Teplá koralová akoby vytihanutá z podmorského sveta vás ešte o niečo dlhšie urdží v dovolenkovej atmosfére. Na opálenej pleti doslova svieti a dokáže rozžiariť aj ten najnudnejší outfit.

Náš tip:
Revlon Colorburst Wild Watermelon (Fann)

revlon colorburst wild watermelon

Cukríková

Pokiaľ nemáte odvážnu náladu, siahnite po jemnej ružovej. Pleť vám rozjasní, no nestrhne na seba pozonornosť, preto nechá vyniknúť iné prednosti. Stále však dokáže prineisť do vašej nálady poriadnu dávku romantiky.

Náš tip:
Guerlain Kiss Kiss Darling Baby (Marionnaud)

darling baby guerlain

Fialová

Výrazné fialové tóny ocenia odvážnejšie. Ak sa však pre ňu rozhodnete, nechajte ju poriadne vyniknúť, preto by mal byť zvyšok líčenia, ako aj outfitu utlmený.

Náš tip:
NYX Diamond Sparke (notino.sk)

nyx diamond sparkle ruz 3

Marhuľová

Ďalšia jemná alternatíva, tentokrát ku koralovej. Je nenápadnejšia, no pritom žiarivá, šťavnatá a ženská. Najkrajšie vynikne s trochou lesku a vbrnoznovými líčkami.

Náš tip:
Collistar Vibrazioni Quartz Pink (Fann)

collistar vibrazioni quartz pink

    1739

    Súvisiace články