Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. April 2017

Láska pre vaše pery

Pravidlá v láske neexistujú! Týmto heslom sa riadila značka Estée Lauder pri vytváraní nového rúžu PURE COLOR LOVE LIPSTICK.

Láska pre vaše pery

Pravidlá v láske neexistujú! Týmto heslom sa riadila značka Estée Lauder pri vytváraní nového rúžu PURE COLOR LOVE LIPSTICK. Kolekcia sa skladá zo širokej farebnej škály výrzaných odtieň, s ktorými sa zaručene nebudete nudiť.

Kolekcia obsahuje dokopy 30 produktov a je rozdelená do 4 kategórií,- Ultra Mattes, kde nájdete tie najkrajšie tóny so zamatovým efektom, Shimmer Pearls s jemným nádychom ligotu, Cooled Chromes pre extra moderný nádych v kovových tónoch a Edgy Creams pre ten najjemnejší pocit. Všetky rúže sú ako stvorené na experimentovanie a vašej fantázii sa tu medze nekladú. Môžete ich vrstviť podľa nálady, farebne kombinovať a vytvoriť napríklad trendy ombre efekt.

PureColorLove CollateralonBackground LipStrip Global ExpriyMarch2018

Kolekcie Cooled Chromes, Shimmer Pearls a Edgy Cremes majú navyše príjemnú štruktúru, ktorá poskytuje stredné krytie a Ultra Mattes zase vynikajú lahučkou štruktúrou a maximálnym krytím. Rúže vás okrem toho budú rozmaznávať výťažkami z ovocia a olejov z granátového jablka, manga a acai, vďaka čomu budú vaše pery hydratované a jemné. Príjemne vás prekvapí aj chuť rúžu, ktorá vám pripomenie vanilku.

title2

    1321

    Súvisiace články