Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. April 2017

5 must-have jarných lakov

Jar už oficiálne začala a osláviť by sme ju mali aj príjemnejšími farbami. Jemné pastely sú ako zrodené do prvých slnešných lúčov tak prečo si ich nedopriať aj na nechtoch?

5 must-have jarných lakov

Jar už oficiálne začala a osláviť by sme ju mali aj príjemnejšími farbami. Jemné pastely sú ako zrodené do prvých slnešných lúčov tak prečo si ich nedopriať aj na nechtoch? Prinášame vám niekoľko tipov, ako priniesť trochu jari aj do vašej manikúry.

1. mätová

Mint green by nemala chýbať v základnej jarnej výbave každej z nás. Je svieža, jemná a hravá. Nádherne vynikne na svetlej pokožke, ale aj na opálenej. Pre ešte výraznejší jarný efekt, skúste ju prestriedať s ďalšími pastelovými farbami.

Náš tip:

fresh start

Orly Fresh Start, predáva Marionnaud

 

 

2. millennial pink

Millennial pink zachvátila nielen módu, ale aj beuaty trendy. Práve preto by ste sa jej nemali vyhýbať ani pri manikúre. Pôsobí dievčenky, no zároveň šibalsky.

Náš tip:

GUERLAIN Guerlain La Petite Robe Noire Nail Lak na nechty 3346470421691 GUERLAIN MAKE UP

Guerlain La Petite Robe Noire Pink Tie, predáva Marionnaud

 

 

3. baby blue

Svieža, sofistikovaná baby blue nádherne dopĺňa mätovú. Je chladivá, no pritom víta jar. Hodí sa na koždodenné nosenie a nepokazí žiaden outfit.

Náš tip:

dior nail polish

Dior Porcelaine 204

 

 

4. violet

Nenápadná, nežná, no pritom nápaditá. Vymeňte svoju klasickú nude za pastelovú violet. Hodí sa ku každému odtieňu pleti a opticky vám ruky rozžiari.

Náš tip:

pamper me

Orly Pamper Me, predáva Marionnaud

 

 

 

5. koralová

Pre extra dávku šťavy, exotiky a šmrncu, zvoľte koralovo ružovú. Nič vám nespraví viac jarnú náladu ako pozitívne a veselé farby, akou je aj táto.

Náš tip:

3607940013755 z1

 Marionnaud Nail Laquer Corail Renversant, predáva Marionnaud

    1352

    Súvisiace články